SLOVENIJA IMA TALENT

Lada skoraj kap, Ana Klašnja v transu

Spremljali smo zadnji polfinale oddaje Slovenija ima talent, kjer so tekmovalci nastopili z vrhunskimi točkami.
Fotografija: Žiranti šova Slovenija ima talent. FOTO: zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Žiranti šova Slovenija ima talent. FOTO: zaslonski posnetek

Šest kandidatov šova Slovenija ima talent se je pomerilo za zadnja dva sedeža v finalu. V zadnji polfinalni oddaji osme sezone priljubljenega šova so se zvrstili pevka Nushy, plesalec David Stojanović, pevska skupina Muzikalci, pevec Martin Arbi in dobitnika zlatega gumba plesno pevski nastop Žigan Krajnčan in pevka Ana Grdadolnik.

Gledalci in žiranti so v finale uvrstili Ano in Martina.

Raperka Nushy iz Koroške je z energičnim nastopom prejela čestitke vse žirije, napovedali pa so ji tudi prekrasno kariero. Žirant Branko se je priklonil »kraljici«, ki je v pesmi vse ženske okronala s kraljicami.

David Stojanović (14) je zaplesal svoj talent. Upodobil je Jockerja. Ana je bila med izvajanjem točke v transu, je rekla in se mu je poklonila. »Ples je bil zrel in strašljivo odrasel,« je povedala, Branko pa se je strinjal, da je bil nastop vrhunski.

Pevska skupina Muzikalci je poskrbela za super energijo na odru z muzikalom. Žirija jim je napovedala, da jih bo zagotovo v kratkem dočakal tudi veliki oder in da je Slovenija pripravljena na še več muzikalov.

Svoj glas  je uporabil tudi 15-letni pevec Martin Arbi, ki se je predstavil z rokenrol pesmijo in »waw« nastopom, kot je komentirala žirantka Ana. V studiu je poskrbel za izjemno vzdušje in poplesavanje žirije.

Vsestranski multitalent 26-letni Žigan Krajnčan, ki je sin znane slovenske pevke Romane Kranjčan, je ponovno navdušil z izvirno pevsko-beatbox-plesno točko. Marjetka, ki mu je v avdicijski oddaji dala zlati gumb, je dejala, da je na oder prinesel unikatnost in umetnost.  Lado se mu je zahvali, da mu je uspelo na veliki oder komercialne televizije prinesti umetnost, ki je izjemno impresivna. Povedal je tudi, da je oče in da njegova hči ne more zaspati, če ji vsaj pet minut ne poje.

Ana Grdadolnik (17), ki je v avdicijski oddaji s svojim glasom vrgla Lada s stola in ji je ta podelil zlati gumb, je ponovno navdušila žirijo. »Bil je nastop, ki ni imel napake, bil je popoln in skoraj me je kap,« je povedal Lado. Marjetka je dodala, da smo Slovenci našli novo slovensko divo.

Finale bo čez dva tedna.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas