Zavarovala je njegovo mednožje

Kaja Vidmar je soplesalca Miho Vodičarja presenetila z darilom.
Fotografija: Miha Vodičar bo letos na parketu vrtel lepo Kajo. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Miha Vodičar bo letos na parketu vrtel lepo Kajo. FOTO: INSTAGRAM

Priljubljena oddaja Zvezde plešejo se je vrnila na male zaslone, ljubitelji plesa in dobre zabave so po enem letu končno prišli na svoj račun. Zvezdniki in zvezdnice že imajo soplesalke oziroma soplesalce in z njimi pridno sestavljajo koreografije, s katerimi bodo poskušali prepričati plesne sodnike, gledalke in gledalce.


Rokave je zavihal tudi plesni mojster Miha Vodičar, ki bo v četrti sezoni plesnega šova po parketu vrtel igralko, fotomodel, lepotico z naslovnic ter vplivnico Kajo Vidmar. Svetlolaska in plesalec, ki je lani prvič postal očka, sta se odlično ujela, kar dokazujejo tudi posnetki z njunih vaj oziroma treningov, na katerih se odlično zabavata. Pravzaprav tako zelo, da se ves čas smejita in zbadata, Kaja pa se je pred kratkim domislila, kako bi poskrbela za varnost soplesalca, ki ga je zadnje dneve med vajami ves čas pomotoma suvala v mednožje.

Na trening je zato zanj prinesla darilo, Miha pa je v trenutku, ko ga je odprl, ostal brez besed. Njegova lepa soplesalka mu je namreč podarila ščitnik za moda, ki jih sicer bolj kot plesalci potrebujejo nekateri športniki. Preostane nam le še počakati, ali si ga bo Miha nadel za njun prvi ples ali se bo morebiti Kaja osredotočila na kaj drugega kot njegovo mednožje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije