Zaradi virusa brez eksotičnih počitnic

Sašo Hribar in njegova Andreja sta letos praznovala doma.
Fotografija: Sašo Hribar, ki je pred kratkim dopolnil 60 let, že tri desetletja nastavlja ogledalo politikom in slovenski družbi. FOTO: TOMI LOMBAR
Odpri galerijo
Sašo Hribar, ki je pred kratkim dopolnil 60 let, že tri desetletja nastavlja ogledalo politikom in slovenski družbi. FOTO: TOMI LOMBAR

Priljubljeni radijec in humorist Sašo Hribar je pred kratkim praznoval okroglo obletnico – žlahtnih šestdeset let. Čeprav bi se ob jubileju spodobilo pripraviti veliko zabavo, pa se je Sašo že pred časom odločil, da tega ne bo storil, saj sta se z najdražjo Andrejo raje odločila za potovanje v eksotične kraje. Tako bi se izognil vsem obveznostim, ki bi bile povezane s praznovanjem, a kaj ko sta na koncu ostala praznih rok.

Sašo, ki se vsako zimo odpravi v tople kraje, kjer uživa pod kakšno palmo in se nastavlja sončnim žarkom, medtem ko v Sloveniji nestrpno čakamo konec zime, je letošnji rojstni dan zaradi ukrepov, povezanih s koronavirusom dočakal kar doma na Vrhu nad Višnjo Goro.


Čeprav se mu želja po uživanju v oddaljenih krajih ni izpolnila, se je radijec posladkal s svojo najljubšo torto, polnjeno z vaniljevo kremo in sadjem, poleg tega je pred kratkim praznoval še eno prav posebno obletnico – 6. aprila je njegov Radio Ga Ga praznoval kar 30 let delovanja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije