KORONADOPUST

Zanzibar, rajska plaža, kjer slovenska vplivnica pleše v tangicah (VIDEO)

Slovenski estradniki uživajo na koronadopustu.
Fotografija: Patricija Pangeršič. FOTO: Instagram, Patricija Pangeršič
Odpri galerijo
Patricija Pangeršič. FOTO: Instagram, Patricija Pangeršič

Zanzibar je od nekdaj veljal za eksotično rajsko destinacijo. Če dobro pobrskamo po spominu, pa se ne spomnimo, da bi se v Sloveniji kdaj o Zanzibarju govorilo toliko, kot se v tem času. Za to so krivi predvsem znani slovenski obrazi, ki se kot po tekočem traku odločajo za potovanje na ta afriški otok v Indijskem oceanu. 

Med prvimi znanimi Slovenci, ki so oznanili, da so tja odpotovali, je bila kuharska mojstrica Ana Roš, ki pa je bila nato deležna številnih kritik. Zapisala je, da je dobesedno ugrabila svoja otroka in ju odpeljala nekam, kjer življenje teče bolj normalno. Otroka sta se šolala na daljavo, popoldne pa uživala na rajskih peščenih plažah.

Za njo sta se tja podala še modna oblikovalka in plesalka, ki se je spomnimo iz šova Zvezde plešejo, kjer se je vrtela z Wernerjem, Gordana Grandošek Whiddon in njen mož, plesalec Trent Whiddon. Na Zanzibar pa je odpotoval tudi pevec SebastianV teh dneh pa se tam namaka še vroča Patricija Pangeršič, ki ne more skriti navdušenja nad potovanjem in uživanjem na peščenih plažah. Svoje sledilce na družabnih omrežjih radijska voditeljica, osebna trenerka in vplivnica redno seznanja s tem, kaj počne in kako se zabava v družbi domačinov. Pangeršičevi poleg fanta delata družbo še glasbenika Uroš Steklasa in Tjaša Hrovat Steklasa.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas