NAŠLA LJUBEZEN

Zaljubljena Carmen ujeta s skrivnostnim moškim: je to Gregor? (FOTO)

Pokazala je samo roko in tetovaže.
Fotografija: Carmen v družbi skrivnostnega moškega. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Carmen v družbi skrivnostnega moškega. FOTO: Pop TV

Vsa Slovenija spremlja burno dogajanje v Sanjskem moškem, kjer je med dekleti že prišlo do kratkih stikov. Nekaterim od njih je svoje povedala tudi Carmen Osovnikar, zato so bili mnogi gledalci presenečeni, da jo je Gregor Čeglaj obdržal v tekmi za njegovo srce.

image_alt
Carmen pojasnila, zakaj je v šovu izgubila živce


Na topel in sončen torek se je zgovorna Štajerka mudila v Ljubljani, kjer si je privoščila dobro kosilo v središču mesta. A očitno tam ni bila sama, saj je s svojimi sledilci delila tudi romantičen utrinek. Med njenimi nogami se je namreč znašla moška roka, ob tem prizoru pa je Carmen zapisala »Moj, moj.« Mnogi so se verjetno vprašali, ali je v družbi postavne Mariborčanke prav sanjski Gregor.

Carmen in skrivnostni moški. FOTO: Instagram
Carmen in skrivnostni moški. FOTO: Instagram


Kot smo ugotovili, je očitno Carmen ljubezen našla zunaj tega šova, saj roka skoraj zagotovo ne pripada sanjskemu moškemu. Gregor sicer ima potetovirano roko, a na tem delu ne. Na informacije o tem, kdo je skrivnostni človek, ki osrečuje Carmen, bomo morali očitno še malo počakati.
 

Nekoč poročena z znanim Mariborčanom


Carmen je bila včasih Karmen, poročena pa je bila z znanim Mariborčanom Nikom Polnarjem, solastnikom restavracije Novi Svet. Ob pogledu na fotografije izpred let se tisti, ki jo poznajo, in tudi tisti, ki so jo šele spoznali, čudijo, kako je mogoče, da je to ena in ista oseba.

--> Psiholog Nikolaj Mejaš o tem, kako je potekal izbor tekmovalk za Sanjskega moškega #intervju

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas