OJOJ

Zaklete počitnice znanega Slovenca, obtičal je na pokvarjenem trajektu

Koriju letos brezskrbne počitnice, kot kaže, niso namenjene.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist

Znani radijski voditelj in pevec Tim Kores Kori ni zadovoljen s potekom letošnjega dopusta. Mariborčan ima smole za izvoz. S svojimi sledilci na družabnih omrežjih je delil, da se je med njegovo potjo pokvaril trajekt hrvaške Jadrolinije, zaradi česar je obtičal sredi morja. 

»Kot zakleto. Najprej si je pes prst izpahnil, zdaj pa še to,« nam je zaupal Kori. »Dopustujem na otoku Rava, bogu za hrbtom. Najbližji veterinar je v Zadru, zato sem moral ob petih zjutraj na trajekt brez avtomobilov in nato s taksijem do veterinarja v Zadru in nato nazaj s pokvarjenim trajektom. Zdaj sem obtičal na Ižu in brez prevoza na Ravo.«

Konec dober, vse dobro. S kužkom kaže, da bo vse dobro. Koriju pa je na koncu tudi uspelo priti do Rave, kjer nadaljuje svoj oddih in morske pustolovščine. Kori se je svojim sledilcem pohvalil, kako uspešen je pri lovu rib s harpuno. 





Na otočku mu poleg kužkov dela družbo tudi brhka Julija. Njene zapeljive čare je Kori svojim sledilcem razkril na precej izzivalen način. Nič čudnega, da so se spodaj usuli komentarji, da pokrajine ne opazijo.



 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije