Za vikend se na male zaslone vrača plesni šov

Letošnji tekmovalci ostajajo doma, vračajo pa se lanski.
Fotografija: Franko Bajc s svojo soplesalko Svetlano. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Franko Bajc s svojo soplesalko Svetlano. FOTO: Mediaspeed

Kmalu po začetku nove sezone zabavne oddaje Zvezde plešejo je v Sloveniji izbruhnila epidemija. Ustvarjalci šova so tako prvo oddajo izpeljali brez publike, že drugo pa so morali odpovedati.

»Žal so resnost zdravstvene situacije v Sloveniji, odgovornost za veliko produkcijsko ekipo in hkrati prilagoditev dela, ki je v veliki meri podrejeno zagotavljanju ažurnih in verodostojnih novic v našem informativnem programu, od nas zahtevali težko, a odgovorno odločitev. Do nadaljnjega prekinjamo produkcijo oddaje Zvezde plešejo,« so takrat sporočili s Pop TV.

Čeprav tekmovalci nove sezone trenutno ob nedeljah ostajajo doma, bodo oboževalci za vikend znova lahko gledali plesne zvezde, in sicer tiste, ki so se po velikem odru vrtele lani. V soboto bo namreč na sporedu ponovitev prvega dela lanske sezone.

Oboževalcem plesnega šova bodo tako po novem sobotne večere znova popestrili Denis Vučak, Gregor Poljanec Kirsch, Klara Lorger, Tanja Žagar, Igor Mikić, Tinkara Fortuna, Špela Grošelj, Miha Zupan, Tina Gorenjak, Jana Koteska, Boris Kopitar in Franko Bajc.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije