PLES

Za nadarjene študente in dijake 40 tisočakov

Pomembneži so se letos vrteli ob taktih ansambla Štajerskih 7. Za pomoči potrebne in štipendije zbrali približno 40.000 evrov.
Fotografija: Miran Gracer z ženo Zdenko med plesom. FOTO: Gregor Katič
Odpri galerijo
Miran Gracer z ženo Zdenko med plesom. FOTO: Gregor Katič

V celjskem domu je, letos že enajsto leto zapored, odvil tradicionalni dobrodelni ples Rotary kluba Celje - Barbara Celjska, kamor vsako leto povabijo približno 160 članov, prijateljev in podpornikov kluba. Letos so se pomembneži s Celjskega, med katerimi so bili tako zdravniki kot farmacevti, gospodarstveniki in drugi poslovneži pa tudi politiki, vrteli in zabavali v ritmu melodij, ki so jih peli in igrali člani ansambla Štajerskih 7, v kulturnem programu pa so nastopali nekateri najbolj nadarjeni dijaki Glasbene šole Celje, medtem ko je vloga Barbare Celjske tokrat pripadla Maji Zupanc Žibret.


»V letošnjem rotarijskem letu smo zbrali že približno 40.000 evrov, ki jih bomo namenili donacijam za pomoči potrebne ter štipendije nadarjenim študentom in dijakom. V vseh enajstih letih pa smo z organizacijo takšnih in podobnih prireditev zbrali že več kot 300.000 evrov,« je razkril predsednik kluba Miran Gracer starejši, sicer znani celjski tiskar. Sicer pa Rotary klub Celje - Barbara Celjska trenutno šteje 34 članov in je eden od največjih in najdejavnejših tovrstnih klubov pri nas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije