ONLYFANS

Z vročimi fotografijami služi tudi bivša misica

Jinny Ribič je še ena v nizu znanih Slovenk na platformi OnlyFans. V enem tednu je v žep pospravila kupček denarja.
Fotografija: V dobrem tednu dni je menda zaslužila za nekaj slovenskih povprečnih plač. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
V dobrem tednu dni je menda zaslužila za nekaj slovenskih povprečnih plač. FOTO: FACEBOOK

Posel z vročimi fotografijami na čedalje bolj popularni spletni platformi OnlyFans je očitno vse bolj priljubljen tudi med znanimi Slovenkami. Poročali smo že, da svoje erotične fotografije za mastne denarce prodajajo Ksenija Kranjec, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, Lara Goršek Kos in Ana Pusovnik, ki sta se potegovali za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, zdaj pa je tovrstno početje priznala tudi nekdanja misica Jinny Ribič.


Ta že nekaj let živi v Švici, kamor se je preselila po osebni tragediji oziroma smrti partnerja in znanega fotografa Filipa Kocijančiča, saj si je želela na novo zaživeti, a je, kljub temu da ima v Švici službo, v objavljanju fotografij na spletni strani OnlyFans videla odlično priložnost za dodaten zaslužek. Jinny je priznala, da je stran odprla zaradi dolgčasa in ker so jo za to prosili oboževalci, od nje ni pričakovala ničesar, a se je izkazalo, da so njeni sledilci zadovoljni s fotografijami, o katerih temnolaska pravi, da so čudovite in mamljive.

»Vsebina, ki jo ponujam, je na nivoju in ravno dovolj atraktivna, da prebudi domišljijo,« se namuzne Jinny, ki je menda v prvem tednu v žep pospravila precej zajeten kupček denarja oziroma nekaj povprečnih slovenskih plač. Ob tem poudarja, da ji objavljanje erotičnih fotografij ne predstavlja glavnega vira zaslužka, saj je povsem zadovoljna s svojo službo v kazinoju v Švici. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije