TELEVIZIJSKI PROGRAM

Z RTV sporočili, da je čas za novo razvedrilno oddajo

Namesto Slovenskega pozdrava bodo gledalcem ponudili novo glasbeno-razvedrilno oddajo.
Fotografija: FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Mavric Pivk, Delo

Priljubljena oddaja Slovenski pozdrav je dočakala svoj konec. Zadnja špica se bo odvrtela letos decembra, ko bo tako minilo 14 sezon od njenega prvega predvajanja.

Zakaj so se na RTV Slovenija odločili, da je napočil čas za prekinitev snemanja oddaje voditeljev Darje Gajšek in Blaža Švaba in kaj bodo gledalcem ob petkih zvečer ponudili na ogled?

Oddaja Slovenski pozdrav je od aktualnih oddaj Razvedrilnega programa TV Slovenija najdlje na sporedu in vsaki oddaj se čas enkrat izteče, so nam sporočili z RTV Slovenija: »V razvedrilnem programu, kjer imajo dolgoletne izkušnje s pripravljanjem takšnih oddaj – od Zooma do oddaje Spet doma in podobnih –, so ocenili, da je čas za novo glasbeno-razvedrilno oddajo, v kateri bodo predstavljene vse zvrsti slovenske popularne glasbe, ne zgolj narodnozabavna.«
Preberite tudi: Konec je: RTV ukinja priljubljeno oddajo, voditelja vsak svojo pot
Gledalci si od marca prihodnje leto ob petkih zvečer na prvem programu lahko obetajo, kot pravijo, »dobro zabavo, veliko glasbe, pozitivne energije, ščepec, dva, tri humorja pa tudi nekaj tekmovalnosti«.

Od prve oddaje Slovenski pozdrav je minilo sedem let oziroma 14 sezon. V tem obdobju so posneli 200 oddaj, šest festivalov Slovenska polka in valček, pet Silvestrskih pozdravov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije