RADA JIH POKAŽE

Vroči posnetek razvpite Mirele: razkrečila je noge in ... (VIDEO)

Starleta razvnema javnost s svojimi posnetki.
Fotografija: Vroča Mirela. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Vroča Mirela. FOTO: Zaslonski posnetek

Pred leti je razburjala javnost in sotekmovalce v resničnostnih šovih, danes pa Mirela Lapanović nase opozarja z bolj ali manj žgečkljivimi posnetki, na katerih razkazuje svoje s pomočjo lepotnih kirurgov izklesano telo. Mirela, ki je pred časom spremenila podobo in se iz rjavolaske prelevila v plavolasko, se je tokrat pohvalila s svojimi platinastimi lasmi.
 
Preberite tudi:
FOTO: Mirela pokazala bogatega izbranca, za darilo dobila nepremičnino

Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, ki se je udeležila tudi šova Parovi (Pari) v Srbiji, je razkrečila noge, sedla na stol in s pomočjo ogledala posnela svoje skoraj do zadnjice segajoče lase. Najprej je zatresla glavo, da so se lasje kot slap usuli po njenem hrbtu, nato pa je poskusila še malo pomigati s svojo razgaljeno zadnjico.
 
Preberite tudi:
VIDEO: Neprepoznavna Mirela objavila vroče posnetke

»To moraš znati. Ženske so kot vino. Če nisi pravi poznavalec, se ti vse zdijo enake,« je ob posnetku citirala modrost Mirela, mati dveh otrok, ki se te dni mudi v Črni gori.


 
Preberite tudi:
Razvpita starleta Mirela se je spet oglasila: Poglejte me

Nad svojimi lasmi je več kot očitno navdušena, saj je z njimi opletala že pred dnevi, le da je tedaj pokazala tudi svoje prsi. Da ne bi vmes posegli cenzorji, pa jih je le zakrila z roko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije