VREMENSKA NAPOVED

Vremenar Velkavrh obupal na nacionalki: Brez komentarja

Zaključil je z iskrenim komentarjem: »Mislim, da ta žalost od vremena ne potrebuje dodatnega komentarja. Na svidenje.«
Fotografija: Andrej Velkavrh. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Andrej Velkavrh. FOTO: posnetek zaslona

Globlje kot smo v zimi, bolj je topla. Bolj se bližamo božiču, za katerega si vsakokrat želimo, da bi bil bel, bolj je suho vreme. Vremenska napoved za prihajajoče dni ni prav v ničemer zimska, kar je, kot kaže, dotolklo tudi znanega vremenarja na RTV Slovenija Andreja Velkavrha.


Žalost od vremena


Štiridnevna vremenska napoved. FOTO: posnetek zaslona
Štiridnevna vremenska napoved. FOTO: posnetek zaslona
Takole je Velkavrh napovedal vremensko napoved za prihodnje štiri dni: »Tudi v torek in sredo se vreme ne bo kaj dosti spremenilo. Veter bo v torek spihal še zadnje ostanke hladnega zraka iz nižin, tako da bodo dnevne temperature skoraj povsod nad deset, v noči na sredo pa bo veter ponehal. V četrtek bo prehodno lahko rahlo deževalo,« je napovedal. Zaključil je z iskrenim komentarjem: »Mislim, da ta žalost od vremena ne potrebuje dodatnega komentarja. Na svidenje.«
 

Vremenska napoved za ponedeljek in torek


Danes in jutri bo na vzhodu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na Primorskem, Kočevskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Jutri bo na zahodu in jugu pretežno oblačno z manjšimi padavinami, drugod bo delno sončno. Ob morju bo zapihal jugo, predvsem v višjih legah ter v severovzhodni Sloveniji bo pihal jugozahodnik.

Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 11, v zatišnih legah severovzhodne Slovenije okoli 0, najvišje dnevne od 8 do 18 °C.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije