IZGUBA OTROKA

Znana Slovenka iskreno spregovorila o tragični izgubi

Plesalka Gordana Grandošek Whiddon je izgubila otroka.
Fotografija: Gordana Grandošek Whiddon FOTO: MARKO DELBELLO OCEPEK
Odpri galerijo
Gordana Grandošek Whiddon FOTO: MARKO DELBELLO OCEPEK

Gordano Grandošek Whiddon poznamo kot mednarodno uspešno plesalko, modno oblikovalko, ki obleke ustvarja pod znamko GGW Design, zadnje tedne pa lahko njeno zasebno in poslovno življenje spremljamo v oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame na Planet TV, kjer ji družbo pogosto dela mož Trent, prav tako plesalec.

Gordani je v najtežjih trenutkih ob strani stal mož Trent. FOTO: INSTAGRAM
Gordani je v najtežjih trenutkih ob strani stal mož Trent. FOTO: INSTAGRAM

Simpatična Štajerka se je po boleči preizkušnji, ki jo je doživela v zadnjem letu, odločila spregovoriti na glas in opogumiti marsikatero žensko. Gordana je priznala, da je izgubila otroka, splav pa jo je hudo zaznamoval.

»Danes bi lahko bilo najino življenje povsem drugačno. Danes bi se rodil. V dnevih in mesecih, ki so minevali, sem se trudila biti močna. Mislila sem, da se ne bom spomnila, da bo vse šlo mimo mene. Mislila sem, da sem v redu. A nisem. Bolj kot meseci minevajo, bolj pogosto in intenzivno mislim nate,« je Gordana zapisala na instagramu, kjer je razkrila svojo tragično izgubo.

»Vem, da nisem edina s to izkušnjo. Da nas je več, kot si mislimo. Bilo je težko leto. O tem ne govorimo na glas, a bi morali,« pravi plesalka, ki je pred kratkim v intervjuju za revijo Suzy povedala, da se ne obremenjuje s tem, da bi morala imeti otroka, da bi ta zanjo skrbel, ko bo stara. »To se mi zdi popolnoma zgrešeno razmišljanje. Če otroka ne bo, že obstaja neki razlog, da se to ne zgodi,« je še povedala. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas