RAZLOG NI ZNAN

Visoko noseča Iris Mulej zapušča Budvo

Nekdanja manekenka pravi, da v Črni gori ne bi nikoli rodila. S partnerjem in hčerko Isabello zapuščajo luksuzno domovanje.
Fotografija: Iris Mulej in Admir Barčić sta par že nekaj let. FOTO: Instaram
Odpri galerijo
Iris Mulej in Admir Barčić sta par že nekaj let. FOTO: Instaram

Nekdanja misica Iris Mulej, ki je z izbrancem Admirjem Barčićem in njuno hčerkico Isabello lep čas živela v Budvi, pakira kovčke. Razkrila je namreč, da se z družino seli iz luksuzne vile, kjer so živeli, a podatka, kam so namenjeni zdaj, nimamo. Ali družina zapušča Črno goro, ni znano, se pa Iris te dni vrača v Slovenijo, kjer ima namen roditi drugega otroka. »V Črni gori ne bi nikoli rodila,« je bila kratka in jedrnata.Tudi Isabella je prišla na svet v Sloveniji, in sicer na Jesenicah. Zaradi lepe izkušnje se tik pred porodom vrača domov, rodila naj bi maja. »Pogrešali bomo to mirno in tiho mesto ob morju,« še pravi Mulejeva.

Kaj je botrovalo odločitvi, da se nekdanja manekenka in njen srčni izbranec odselita iz domovanja ob morju, ni znano, se je pa pred meseci pisalo, da naj bi bil Barčić, sicer direktor Duxley marine v Budvi in direktor ameriške varnostne agencije v Kabulu, v postopku osebnega stečaja, saj naj bi bil dolžan 130.000 evrov. Mulejeva je govorice komentirala in dejala, da gre za staro zadevo, ki se je začela že pred desetimi leti, in da se njen partner ne čuti odgovornega, prej prevaranega, ter da je na sodišče vložil ugovor, saj naj bi stečajni upravitelj dražil Barčićevo hišo in garažo na Jesenicah, katere polovični lastnik je.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas