VIDEOSPOT

VIDEO: Kdo je moški, ki poljublja Anjo Jenko?

Zaigrala je v novem videospotu.
Fotografija: Anja se je v novi vlogi odlično znašla. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Anja se je v novi vlogi odlično znašla. FOTO: Youtube

Nekdanja Playboyeva zajčica, ki je trenutno polno zaposlena mamica in blogerka Anja Jenko, je prvič po porodu stala pred kamero. Za spot, ki spremlja prelepo pesem z naslovom Jedna jedina, so jo izbrali fantje iz hrvaške skupine Ljubavnici. Anja skupaj s hrvaškim igralcem Lujo Kunčevičem igra zaljubljen par in opisuje romantično zgodbo pesmi.

»To je moj prvi večji projekt po porodu in moram priznati, da sem pogrešala snemanja. Ekipa je bila fantastična in profesionalna, res smo se imeli super. Za skupino Ljubavnici sem že slišala, in ko sem dobila demo pesmi, sem vedela da želim biti del tega. Jedna jedina je prelepa ljubezenska pesem in mislim, da bo postala pravi hit,« je povedala Anja, ki je, kot priznava, imela malo treme. »Dolgo časa nisem stala pred kamero, sploh pa ne z moškim. Ampak spot je čudovit, najina zgodba je romantična. Mi je pa žal, ker se ne konča srečno – boste videli, ko pogledate spot,« je še dodala seksapilna Anja.

Ljubavnici, ki ljubezen nosijo že v imenu in pred dnevom ljubezni vsako leto pripravijo pesem, pa so o Anji povedali: »Naša navada je, da izdamo pesem za vse zaljubljene, in to pred praznikom zaljubljenih. Mario, naš pevec, ki je tudi avtor pesmi, je velik romantik in februarja vsako leto na papir izlije dušo. Anja je čudovito dekle, s katero nam je bilo užitek sodelovati. Je prava profesionalka, videti je zelo dobro in mislim, da sta z Lujem lepo prikazala romantično vzdušje pesmi,« so o Anji povedali člani skupine, ki so nad našo zeleno deželo očarani in so pred Anjo sodelovali že z Lukom Basijem, s katerim so posneli pesem Moja.
{apester}5c6c25c591bc9b53fe79a0cf{/apester
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas