NEPRIČAKOVANO

VIDEO: Janša zavrtel plesalko, Avdić ostal odprtih ust

Prvak SDS se očitno dobro znajde na plesnem parketu. 
Fotografija: Janša je takole zavrtel plesalko Valeriyo. FOTO: Radio 1, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Janša je takole zavrtel plesalko Valeriyo. FOTO: Radio 1, posnetek zaslona

Čeprav je Janez Janša na političnem parketu prisoten že več deset let, se zdi, da o njem in njegovi zasebnosti ne vemo prav veliko. Denisu Avdiću pa je v oddaji Igre prestolov, kjer vsako jutro gosti predsednike političnih strank, uspelo izvedeti in razkriti nekatere podrobnosti, ki so mnoge presenetile. Pokazal je tudi, da je izredno spreten in poskočen plesalec.

Janša je razkril, da je ljubitelj Igre prestolov, serije House of Cards, Vikingov in podobnih. Resničnostnih oddaj in šovov, ki so med Slovenci nadvse priljubljeni, ne spremlja. Tega, kdaj je nazadnje komu posodil denar, ni razkril. »Ko grem na kosilo v državnem zboru, običajno sodelavka založi zame, ker vedno iščem po žepih drobiž.«

Kako je v zaporu

Avdića je še zanimalo, kako je v zaporu, Janša pa je razkril, kaj je tam običajno zajtrkoval. »Kos kruha, evrokrem in čaj. Včasih je bila hrenovka. Zanimivo je bilo, da je bilo vse v velikih kasetah, notri pa je bil majhen evrokrem.«

Janša je še povedal, da so jih v zaporu budili ob šestih, njegova prva jutranja vadba pa je bila tri kilometre ob ograji. Avdića je še zanimalo, kako je v zaporu z ljubljenjem. »V sobi so štirje, od tega trije smrčijo,« je odgovoril Janša in porušil voditeljeve predstave o tem, da tudi na odprtem in polodprtem oddelku obstaja neka soba, v katero se lahko umakneš.

Na poskok

Politik je kasneje presenetil še s svojim plesnim znanjem, ko je v studiu zavrtel plesalko Valeriyo Musino. Z njo je zaplesal fokstrot in jo navdušil s premikom v prostor. Musina je še dejala, da mu je šlo tako dobro kot njegovemu kolegu Toninu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije