ISKANJE ZVEZDE

Vesela novica za Natalijo Verboten

Na Planet TV marca prihaja nov šov, kjer bodo iskali glasbene talente.
Fotografija: FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
FOTO: Planet TV

LJUBLJANA – O tem, kateri med novimi pevskimi talenti najbolj blesti in bo postal nova zvezda Slovenije, bo kot članica žirije presojala tudi Natalija Verboten

Priljubljeno pevko in voditeljica bomo zdaj spoznali v povsem novi luči. »Bom mila in realna žirantka,« napoveduje Natalija, ki v Novi zvezdi Slovenije pričakuje svežo energijo, saj meni, da smo Slovenci narod, nadarjen za petje. »Pri tekmovalcih bom iskala nekaj več ali, bolje rečeno, tisti nedefinirani 'žmoht'. Da postaneš zvezda, moraš biti vztrajen, priden in imeti moraš neko drugačnost. Na vse to bom pri kandidatih najbolj pozorna,« pravi in dodaja, da se veseli tudi zanimivih stajlingov, v katerih bomo lahko videli drugačno Natalijo.
FOTO: Planet TV
FOTO: Planet TV

Voditelj Klemen, tekmovalka Mojca

Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, ki se za mikrofonom dobro znajde kot voditelj, a tudi kot pevec. S svojim pevskim talentom pa bo žirijo poskušala prepričati tudi Mojca Fajs, ki smo jo spoznali kot tekmovalko v šovu The Biggest Loser Slovenija, prav tako na Planet TV.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje in prepričati žirijo, da zaslužijo mesto v nadaljevanju tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobil(a) tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije