BRINA KNAUSS

Brina je včasih prepevala na slovenskih odrih, danes zaseda svetovno znane (FOTO)

Brina je postala didžejka in svetovna popotnica.
Fotografija: Barbara, Brina in Tamara. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Barbara, Brina in Tamara. FOTO: Mediaspeed.net

Se še spomnite skupine BBT, ki so jo sestavljale Brina, Barbara in Tamara? Skupinica je bila del slovenske estrade pred okoli 15 leti, eden največjih hitov pa je bila pesem Druga naj ti sužnja bo.


Sodelovale so tudi s fantovsko skupino Game Over in posnele pesem Vrni se.


A po nekaj letih se je skupina poslovila, dekleta pa so se posvetila vsaka svoji strasti. Nekatere so korakale po modnih pistah, nekatere so se posvetili poslu, županovanju, ena med njimi pa je ostala v glasbi. To je Brina. Žanr je sicer korenito spremenila, stvaritve, ki pridejo izpod njenih rok – postala je namreč didžejka – , pa poslušajo povsod po svetu. Od Amerike, tudi Latinske, Južne Afrike, Združenih arabskih emiratov, da evropskih držav, kjer je elektronska glasba izjemno popularna, sploh ne naštevamo.


A koronavirus je ustavil tudi njeno življenje. Nič več rednih potovanj čez vikend in nič več zabav. Kljub temu pa mešalne plošče ni odložila. Skupaj s Kurzschlussom je poskrbela za žur doma, prek spleta. Na srečo smo v Sloveniji epidemijo vsaj administrativno že končali in upamo, da jo bodo kmalu tudi drugi.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije