V ŠOVU

Jan Klobasa po izkušnji v Srbiji: V tuje šove nikdar več!

Jan Klobasa je zapustil resničnostni šov Bar in razkril, da se tam dogajajo veliko hujše stvari, kot so jih pokazali na televiziji.
Fotografija: Jan in Tilen Klobasa sta pred dvema letoma zmagala v Kmetiji.
Odpri galerijo
Jan in Tilen Klobasa sta pred dvema letoma zmagala v Kmetiji.

Pred dobrim tednom dni se je v srbski resničnostni šov Bar skupaj s Ksenijo Kranjec podal tudi Jan Klobasa. Kljub temu da je bil pred leti v Kmetiji najmočnejši člen in sta z bratom dvojčkom v žep pospravila glavno nagrado, pa je po njegovih besedah situacija v srbskem šovu precej drugačna. Preprosto ni zdržal psihičnega pritiska in drame, ki vsakodnevno spremljata Bar, zato ga je predčasno zapustil. Po prihodu domov nam je zaupal, da se v šovu dogajajo grozne stvari, ki jih ne pokažejo na malih zaslonih.

Na vprašanje, ali je odpoved dobil, ker je premalo delal, nam je povedal: »Res je, da sem bil gost, saj sem bil prvič v Srbiji. To, da nisem nič delal, ne bo ravno držalo, je pa res, da sem delal manj kot drugi. To je bila moja taktika, ker sem hotel domov. K sreči so mi ugodili in izpolnili željo.« Na malih zaslonih smo spremljali veliko drame in incidentov, kar je za srbske resničnostne šove pravzaprav običajno. »To je le 10 odstotkov tega, kar se v resnici dogaja. So veliko hujše stvari, kot so prikazane, ki ne spadajo na televizijo. Srbi nasploh mislijo, da je resničnostni šov le prepir in drama. Mislim, da imajo kar vsi konfliktne točke v svojem karakterju. Zato pa od nekaj tisočih izberejo le deset ljudi,« pravi Jan, ki je priznal, da je že v prvih dneh bivanja v Srbiji potreboval strokovno pomoč.

V Srbijo se je odpravil s Ksenijo Kranjec, ki je bila po njegovem odhodu osupla. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
V Srbijo se je odpravil s Ksenijo Kranjec, ki je bila po njegovem odhodu osupla. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

»Ko imaš v Baru slab trenutek, imaš na voljo psihologa. Jaz sem imel psihologinjo. Tam je zato, ker te želi obdržati v šovu. Da bom jaz pri 23 letih potreboval psihologa oziroma psihiatra, da bom v nekem šovu ... Tega mi pa res ni treba,« je odločen zmagovalec Kmetije, ki nam je priznal, da se v tujino v šov nikoli ne bi več podal.

»V slovenskega morda, vse je odvisno od ponudbe. Moram pa reči, da sem zelo vesel, da sem Slovenec. Smo zelo miren in dober narod, kljub temu da se včasih tega ne zavedamo,« je še povedal za konec. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije