NOVA SEZONA

V novo Kmetijo številni resničnostni povratniki, tudi zmagovalec šova

Objavljeno 24. avgust 2018 15.35 | Posodobljeno 24. avgust 2018 15.35 | Piše: N. K.

Izbrani so bili tudi nekdanji tekmovalci Kmetije, Survivorja, Bara in Masterchefa.

Joel je tekmoval že v Baru. FOTO: Facebook
V novi sezoni Kmetije zagotovo ne bo dolgčas. Pisano druščino 17 tekmovalcev sestavljajo tudi številni resničnostni povratniki. Teh je več kot polovica, med njimi tudi zmagovalec prve sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek Denis Toplak. Pravi, da bo nagrado, če jo dobi, porabil bolj pametno kot prvič. Njegova največja sovražnica v prejšnjem šovu, ki ga je spravljala ob živce, je bila Lara Gorišek Kos, ki prav tako prihaja v šov.
image
FOTO: Pop TV

Svoje kmetovalske sposobnosti bo imel priložnost pokazati tudi Joel Srbu, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Bar, kjer se je predstavil kot velik osvajalec ženskih src. Joel se je po koncu Bara odločil za izredno pogumen korak, saj je odprl svoj gostinski lokal. Ta projekt se sicer ni končal uspešno, a Joel vseeno ni popolnoma opustil gostinstva. Morda pa se bo osvajalec ženskih src »našel« ravno na Kmetiji ...

Svojeglava kuharica ne bo dovolila klanja

Anno Paynich smo spomladi lahko spremljali v resničnostnem šovu Masterchef, kjer se je gledalcem vtisnila v spomin predvsem zaradi posebnega odnosa do hrane. Pravi, da na kmetiji ne bo dopuščala kolin. Po njenih besedah bo prašiček lahko spal tudi v njeni postelji, samo da ga reši.

Na šov se je pripravljal s seksom

Aleksander Bakharev je Rus, ki je prav tako kmečki povratnik. Zaljubljen je v slovensko naravo, saj prihaja iz mrzle Sibirije. Od Kmetije si želi prepoznavnost, saj je njegov cilj uspeti z lastno prozo in slikanjem. Na vprašanje Pop TV, kako se je pripravljal na odhod, je na kratko odgovoril: »S seksom.« 

image
Aneto smo gledali že v Kmetiji slavnih. FOTO: Mediaspeed

Na kmetiji tudi veteranka resničnostnih šovov

Aneta Andollini (prej Sahilovič) bo v pisani druščini tekmovalka, ki ima največ izkušenj iz resničnostnih šovov. Gledalci so jo lahko spremljali v Survivorju in v šovu Kmetij slavnih. Pozornosti ni pritegnila le s svojo lepoto in osebnostjo, temveč tudi zaradi ljubimkanja z rokerjem Goranom Breščanskim. V člankih iz leta 2009 lahko beremo, da sta se v šovu poljubljala in otipavala, spolnosti pa se nista predala.
 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji