PRED DVOBOJEM

V Kmetiji padale težke besede, sledil je šokanten preobrat (FOTO)

Sara je prepričana, da brez nje naloge ne bi zmogli.
Fotografija: Med dvojčkoma in Saro je završalo. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Med dvojčkoma in Saro je završalo. FOTO: Voyo.si

V šovu Kmetija je bilo zopet pestro. Sara se je po prespani noči odločila, da naloge ne bo sabotirala. Kljub temu da je sprva razmišljala, da bi naredila samo torto in pripravo večhodnega menija prepustila drugim članom družine, si je nato premislila. Delala bo v vsakem primeru, saj, kot pravi, dela to zase.
 

Preberite tudi: Je Tanji iz Kmetije ušlo? Poglejte, kaj je napisala



Tekmovalce je obiskala Natalija, saj je znova čas, da tekmovalci podelijo kamenčke in določijo prvega dvobojevalca. »Brez mene te naloge ne bi naredili. To je dejstvo. Ne moreš ponuditi pet čevapčičev na poroki,« je voditeljici vpričo vseh dejala Sara, s čimer je razjezila dvojčka. Kot je poudaril Jan, je nikdar nista podcenjevala. »Kvečjemu si ti nas podcenjevala, ker si rekla, da brez tebe naloge ne bi opravili.« Dvojčka sta jo obtožila tudi, da ji je zdaj padla maska in je končno pokazala svoj pravi obraz.

Člani družine na posestvu so odločili, da bo Sara morala ponovno v areno. Kot je dejala, bi za nasprotnico izbrala Tanjo, če bi seveda imela to možnost. 

V nabiralnik posestva je prispelo pismo z namigom, ki bo najditelju prinesel ugodnosti. Po vnetem iskanju ga je našel Rene, ki je izvedel veselo novico. Kamenčke, ki jih bo prejel pri izbiri drugega dvobojevalca, bo lahko dodelil nekomu drugemu. Glede na to, da se psihično že pripravlja na to, da bo moral tudi sam v areno, mu bo ta ugodnost zelo koristila.
 

Preberite tudi: To so prizori, ki vam jih v šovu Znan obraz ima svoj glas niso pokazali (FOTO)​


 

Na papir ji je izlil čustva

Sari je morda motivacijo za dvoboj dalo tudi pismo partnerja, ki ji je na papir izlil čustva. »Prepričan sem, da lahko rečem, da razumem, da sem jaz zate in ti zame … Kako zelo težko je dandanes najti osebo, ki te samo pogleda v oči in ve, kaj misliš in kako se počutiš. To sem jaz našel v tebi in vem, da sem našel najbolj dragocen dar tega sveta … Manjkaš mi in res se čudim, kako sem zdržal do danes v tej prazni hiši z Luno,« je zapisal.

Primorka Sara mu je odgovorila, da ga ima rada in da ga pogreša. »Ne glede na zajebancije tu notri, ti ni treba nič skrbeti. Točno vem, kdo sem, kaj sem in kaj si želim v življenju.«

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije