PREOBRAT

V Kmetiji je zaropotalo: On je pi***, hinavec, lažnivec

Objavljeno 04. december 2019 21.10 | Posodobljeno 04. december 2019 22.53 | Piše: N. B.

Renejeva poteza je razjezila člane slavnega klana.

Šokirana je bila celo Natalija. FOTO: Voyo.si
V šovu Kmetija je prišlo do velikega preobrata. Potem ko je Sara postala prva dvobojevalka, so se člani družine med seboj dogovorili, da se bo proti Primorki v areni pomeril njen zaveznik Rene. Njemu so tako podelili največ kamenčkov, a jih je kmalu šokiral s svojo potezo. Ker je našel namig, so glasovi proti njemu postali neveljavni, dobljene kamenčke pa je lahko podelil kateremu koli tekmovalcu. 

Jan: Govori eno, dela drugo

image
Rene je klanu prekrižal načrte. FOTO: Voyo.si
Renejeva poteza je pričakovano razjezila dvojčka. »Rene je pi***. To je hinavec, lažnivec, ne vem. Dela eno, govori čisto drugače,« je vrelo iz Jana. Kot je dodal, ga moti, ker naj bi bil Rene v njihovi družbi povsem drugačen, kot ko je pod vplivom Sare. »Ko je Sara poleg, je to čisto drugačen Rene,« je še dodal dvojček. 

Primorka je Reneja tolažila, naj se ne sekira zaradi Tanje, saj bi ona ravnala enako in ga poslala v areno. Vrhničanka je sicer vztrajala, da zaradi dobljene porcije kamenčkov ni jezna, a se s prijateljem iz Bara vseeno ni želela pogovarjati. »S tabo se nimam kaj pogovarjati. Kateri del ti ni jasen?« je vpila iz kopalnice, ko je Rene prišel do nje, da bi se pogovorila.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji