KUHARSKA KNJIGA

V Almini knjigi najdete 52 vrhunskih receptov

Mojstrica kuhanja je povedala, da je tašči treba soliti bolj kot sebi.
Fotografija: Alma Rekić s svojo Nepremagljivo kuhinjo. FOTO: Peter Irman
Odpri galerijo
Alma Rekić s svojo Nepremagljivo kuhinjo. FOTO: Peter Irman

Karizmatično Almo Rekić smo spoznali kot najstrožjo žirantko v kuharskem šovu Masterchef. Priznana kuharska mojstrica je že izdala knjigo o slastnih tortah, tokrat pa je v sodelovanju s pevko Rebeko Dremelj, ustanoviteljico Nepremagljivih, ter z Andrejo Freyer, soustanoviteljico in urednico te pisane spletne strani za dekleta, izdala novo knjigo vrhunskih jedi. Nepremagljivo kuhinjo Alme Rekić lahko kupite tudi pri njih in si pripravite katero izmed Alminih 52 različnih jedi, ki so tudi bogato slikovno opremljene izpod rok fotografa Petra Irmana.

Predstavitev knjige je potekala ob mnogih butičnih poslasticah izpod rok Alme, ki so še kako zadovoljile mnoge znane goste. Povezovalka prireditve Pia Pustovrh je Almi postavila hudomušni vprašanji, ki si ju velja zapomniti. »Katera je začimba, ki jo vedno dodaš in s katero najbolj prepričaš gosta?« »U, to je pa majaron,« je prepričljivo povedala Alma. »Koliko pa solimo tašči večerjo?« je vprašala v smehu Pia. Alma pa je bila, kot vedno, ironično direktna: »Tašči obvezno veliko soliš, veliko, pa še več. Ko je tebi preveč, dodaš še ščepec.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije