USPEŠNO DIPLOMIRALA

Urška Žolnir dosegla nov mejnik

Objavljeno 14. avgust 2019 16.55 | Posodobljeno 14. avgust 2019 16.55 | Piše: A. K.

Slovenska šampionka v judu je uspešno diplomirala.

V judu je dosegla vse, kar se je doseči dalo. FOTOGRAFIJI: Mavric Pivk
V življenju je izjemno pomembno, da stalno rastemo – tako osebnostno kot tudi v znanju, česar se posebno dobro zaveda slovenska šampionka v judu Urška Žolnir. Olimpijska zmagovalka iz Londona in prva Slovenka, ki je osvojila zlato olimpijsko kolajno v individualnem športu ter najboljša slovenska športnica leta 2012 je namreč z zaključkom študija in pridobljeno diplomo dosegla nov mejnik v življenju.

Ena najboljših slovenskih judoistk je v svoj izjemno natrpani urnik želela vključiti še kakovosten študij, ki bi ji med drugim omogočil boljšo karierno pot tudi po zaključku profesionalnega športnega udejstvovanja. Izvrstno priložnost, ki je popolnoma sovpadla z njenim pestrim življenjskim ritmom, je našla na spletnem študiju na DOBA Fakulteti, kjer je diplomirala iz smeri marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi. Tako je z lahkoto uskladila kariero in šolanje ter pridobila novo znanje in želeno diplomo.

Bodimo pozitivni, z nasmehom na obrazu, in vse bo lepše


»Ni bilo lahko, a online študij mi je omogočil fleksibilnost pri vseh obveznostih. Toplo priporočam vsem, ki v svojem urniku ne najdejo prostora za klasičen študij, a si vseeno želijo kakovostno izobrazbo in celostno podporo mentorjev,« je po zaključku študija povedala šampionka in vsem, ki so kdaj podvomili o sebi, sporočila: »Sami si ustvarjamo blokade in prepreke z mislimi. Bodimo pozitivni, z nasmehom na obrazu, in vse bo lepše.«
Deli s prijatelji