MIČNA

Urban podrobno opisal trenutek, ko se je zaljubil v Ano Roš

Ana Roš in Urban Stojan sta odkrito spregovorila o trenutku, ko sta se spoznala, dnevih, ki so sledili, in prihajajoči poroki, ki se bo zgodila na silvestrovo.
Fotografija: Ana Roš in Urban Stojan
Odpri galerijo
Ana Roš in Urban Stojan

Sedmega oktobra dopoldne, tik pred odprtjem pekarne v Ljubljani, je Ana Roš novinarki OnePlus razlagala, kako verjame, da bo srečala sanjskega moškega. Ni vedela, da bo še isti večer prisedla k njegovi mizi. Z Urbanom Stojanom se bosta poročila na silvestrovo. Da, že konec tega meseca in še to se jima zdi, da se malo vleče.

Svoje ljubezni že od samega začetka ne skrivata, o svojem odnosu pa sta zdaj spregovorila tudi v intervjuju za NeDelo, v katerem je Urban podrobno opisal trenutek, ko se je zaljubil v Ano Roš:

»Pred leti sem bil na neki konferenci v Budimpešti, kjer so pripravili nagradno igro: vsi udeleženci so v stekleno bovlo vrgli vizitko, izžrebani zmagovalec bi dobil zanimivo izobraževanje. Res sem si ga želel. Po treh dneh so bovlo prinesli na oder – in mene je prvič prešinil občutek vedenja. Trdno sem vedel, da bom izžreban, kar vstal sem in sva proti bovli sočasno šla jaz in gospa, ki naj bi šele žrebala. Kaj naj rečem: res je poteg­nila mojo vizitko. Ta ista energija in občutek sta me potem obšla še nekajkrat.«

Nadaljujte branje na mična.si.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas