VROČI POGOVOR

Ulala, Omar Naber v vročem objemu slovenske voditeljice (FOTO)

Objavljeno 29. julij 2020 07.02 | Posodobljeno 29. julij 2020 07.58 | Piše: N. B.

Preverili smo, kaj se kuha v ozadju.

Omar Naber. FOTO: Jure Eržen, Delo
Priljubljenemu slovenskemu pevcu Omarju Naberju tudi v poletnih dneh očitno ne manjka dobre družbe. Pred dnevi je bil v objektiv ujet z Barbaro Pirh, ki je radijska in televizijska voditeljica ter organizatorka dogodkov. Na fotografiji sta tesno objeta, pevec pa ji je namenil tudi poljubček.

image
Barbara in Omar. FOTO: Facebook

Ali je morda na vidiku nov parček na slovenski sceni, smo preverili pri voditeljici, ki pa je to zanikala. Kot je pojasnila, se z Omarjem poznata že 15 let. »Zdaj pa sva posnela en malce bolj vroč pogovor za Radio Fantasy za mojo rubriko Brez piiiska, kjer postavljam direktna vprašanja in se sogovorniki pogosto znajdejo v zadregi,« je razkrila in dodala, da se s pevcem tudi v zasebnem življenju dobro razumeta. »Omar je zame odličen glasbenik ter srčen in pozoren človek, ki vztraja na svoji poti in se pri tem ne pusti motiti,« nam je še zaupala Barbara.

Sicer pa v teh vročih poletnih dneh Barbara, ki je tudi osebna trenerka, na družbenih omrežjih z 'mokrimi' fotografijami buri moško domišljijo.Deli s prijatelji