LEPOTICE

Uh, kako vitke so te Slovenke (FOTO)

Ena je vitkejša od druge.
Fotografija: Nika Ambrožič Urbas se je takole nastavila fotografskemu objektivu pred dvema letoma. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nika Ambrožič Urbas se je takole nastavila fotografskemu objektivu pred dvema letoma. FOTO: Instagram

Nekatere znane estradnice se rade pohvalijo s svojimi oblinami, druge pa ponosno razkazujejo svoje vitko in sloko telo. Med tistimi slovenskimi estradnicami, ki jim odvečni kilogrami zagotovo ne povzročajo sivih las je kar nekaj takšnih, ki bi jim postavo zavidale tudi kakšne hollywoodske zvezdnice.

Manekenka, podjetnica in lastnica trgovine v Kopru Maja Fučak, je od nekdaj bila znana po svoji vitki postavi. 


Ne zgodi se prav pogosto, a tu in tam se tudi žirantka šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas sleče za družabna omrežja. Vsakič, ko jo vidimo takole, pa si lahko le mislimo, kako ji zavidajo ostale predstavnice ženskega spola. 


Po svoji vitkosti je znana tudi ena najbolj priljubljenih slovenskih instagram zvezdnic Teja Jugovic - Coolmamacita, ki se pogosto rada pohvali s tem, da lahko poje karkoli, a ji to ne škodi. 


Svoje sledilce pa je v teh dneh presenetila ertevejeva voditeljica Lorella Flego, ki je odvrgla oblačila in tako samozavestno pozirala v kopalkah. Glamurozna lepotica je pokazala, kako dobro je videti pri svojih 46. letih. 


S svojim videzom pa navdušuje tudi Tanja Ribič. Le pogletje jo, kako žari. 


Ko je govora o lepih vitkih Slovenkah pa nikakor ne smemo pozabiti na Taro Zupančič, kajne. Le poglejte jo, kako sproščeno se predaja sončnim žarkom. 


Ivjani Banić pa njene oboževalke ne zavidajo le dolgih in vitkih nog, temveč tudi njeno življenje na Havajih. 


 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas