GLASBENIK

Tulio Furlanič: Že 10 let sem brez alkohola

Ko ne nastopa, se rad zadržuje na svojem ne velikem vrtu, kjer najdemo pisano druščino sadja, zelišč in cvetja, na trgatve pa ne hodi.
Fotografija: Vedno dobre volje in humoren. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Vedno dobre volje in humoren. FOTO: Osebni arhiv

Primorskemu glasbeniku Tuliu Furlaniču ne manjka nastopov, saj ga lahko poslušamo v različnih duetih, s skupino Furlanič & Kamnolomi, nismo pa še pozabili legendarnih Kameleonov. Ko ne nastopa, se rad zadržuje na svojem ne velikem vrtu, kjer najdemo pisano druščino sadja, zelišč in cvetja, na trgatve pa ne hodi.

Tuliovo dvorišče je bujno zaraščeno. FOTO: Osebni arhiv
Tuliovo dvorišče je bujno zaraščeno. FOTO: Osebni arhiv

»Trgatev imam na svojem dvorišču, po potrebi. Grozdje fragola je letos kljub suši polna kot že dolgo ne. Tudi zelišča so si opomogla in bujno rastejo, limona in mandarina tudi. Moj stari kaki je poln sadežev, vrtnice sedaj cvetijo kot spomladi, kaktusov pa ne moti vreme, zato bodejo enako. Bliža pa se obiranje oljk, ko vsako leto prijateljem priskočim na pomoč,« je povedal mladostni Tulio, ki se trgatev izogiba tudi zaradi vina, ki ga ne pije. »Nobenega alkohola že deseto leto. Brez njega se da enako zabavati. Zanimivo pa je opazovati spremembe iz ure v uro tistih, ki pijejo.«

Mladosten Tulio ne pije alkohola že 10 let. FOTO: Osebni arhiv
Mladosten Tulio ne pije alkohola že 10 let. FOTO: Osebni arhiv

Tulio bo 21. oktobra nastopil na razstavišču Monfort v Portorožu s pianistom Evgenom ŠtefančičemSwing Mišmaš.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas