JOJ

Tragikomedija slovenskih vplivnic na Hrvaškem: namesto luksuza ju je pričakalo smetišče

Vsaka družina je plačala 1.400 evrov za sedem dni bivanja v tem kampu. Pričakovali so luksuz, dobili pa nekaj čisto drugega. K sreči premoreta veliko humorja, da sta iz tega naredili pravi šov.
Fotografija: Ambient ni tak, kot sta pričakovali. FOTO: Vita Starman, Instagram
Odpri galerijo
Ambient ni tak, kot sta pričakovali. FOTO: Vita Starman, Instagram

Življenje vplivnežev je na družabnih omrežjih videti popolno, krasno, polno lepih dogodivščin na edinstvenih lokacijah. A ni vedno tako. To sta odkrito priznali tudi vplivnici Vita Starman – Mamakuha in Mateja Hojnik – Ljubki dom. Z družinama sta se odpravili na poletni oddih, in ko so prišli na lokacijo, so doživeli pravi šok. Kako preživljajo dopust, razkrivata na instagramu in priznati moramo, da je vse skupaj naravnost tragikomično.

Za mobilno hišico sta vsaka odšteli po 200 evrov na noč. Za sedem dni so plačali 1.400 evrov in zato upravičeno pričakovali veliko. A na lokaciji jih je pričakalo vse prej kot lepo in urejeno naselje. Vse skupaj je videti, kot da so nastanjeni sredi gradbišča ali še slabše, odpada. Tudi v hišicah ni vse, kot bi moralo biti. Pokvarila se jim je luč, zmanjkalo je plina, na terasi so se tla udrla, povrh vsega pa so v recepciji založili še njihove dokumente. 

Ambient ni tak, kot sta pričakovali. FOTO: Vita Starman, Instagram
Ambient ni tak, kot sta pričakovali. FOTO: Vita Starman, Instagram

Hišice so najeli prek Bookinga in se že pritožili, ker so jih plačali vnaprej. Vplivnici zatrjujeta, da je bilo na fotografijah vse videti krasno in da niso dobili hišic, ki so bile na fotografijah. »Zavajanje? Definitivno. Ampak vsaka šola nekaj stane,« je zapisala Vita.

Čeprav se ni izšlo tako, kot sta pričakovali, navihani Štajerki vseeno poskušata dopust narediti nepozaben. S svojimi objavami, ki jim ne primanjkuje humorja, sta postali prava atrakcija in nasmejali številne Slovence.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas