VPLIVNICA

To Slovenko Hrvati označili za najbolj seksi, ona se poljublja z drugo (FOTO)

Ula Šemole je tista Slovenka, ki je Slovenijo zapustila in se preselila na sanjski Bali.
Fotografija: Ula Šemole. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ula Šemole. FOTO: Instagram

Potem ko se je Ljubljančanka Ula Šemole (30) pred dvema letoma odločila odseliti iz Slovenije na indonezijski otok Bali, je postala svetovno znana. Na instagramu jo spremlja na tisoče ljudi, pred dnevi pa se je na instagramu strastno poljubljala z eno od najbolj znanih svetovnih vplivnic Sveto BilyalovoSveto sicer na instagramu spremlja več kot šest milijonov ljudi. Po objavi posnetka so mnogi razpravljali o tem, da je bilo med njima čutiti še kaj več kot prijateljstva. In kaže, da niso bili daleč od resnice.
Preberite tudi: FOTO: Slovensko lepotico Ulo obožujejo tudi Hrvati
»Ne moti me, če ljudje pišejo, da sem v razmerju s Sveto, ker je na neki način to tudi res,« je za 24sata povedala Ula. Najbolj seksi Slovenka: Rada imam močne moške, a padam tudi na ženske se je glasil naslov članka.

Ula je povedala, da se v Slovenijo ne namerava vrniti. Nedavno se je vrgla tudi v poslovne vode in vodi lastno podjetje za prodajo kopalk. »Noro se prodajajo,« se je pohvalila Ula.Njen vsakdanjik si lahko ogledate na instagramu: luksuzna vila, življenje v kopalkah in številna lepa dekleta. Stanovanje si deli z manekenkami in modeli, ki jih na instagramu spremlja množica ljudi.Kakšen moški bi osvojil njo, pa Ula za hrvaški medij odgovarja: »Rada imam moške, ki strastno živijo in strastno ljubijo, moške, ki imajo radi življenje in živijo 110 km/h.«

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije