NA SPLETU

Tina Maze postala žrtev prevare

Nepridipravi na spletu so se tokrat lotili naše najboljše smučarke.
Fotografija: Nekdanja alpska smučarka se jezi na predrzneže. FOTO: UROŠ HOČEVAR
Odpri galerijo
Nekdanja alpska smučarka se jezi na predrzneže. FOTO: UROŠ HOČEVAR

V zadnjem času beležimo porast spletnih prevar na račun znanih Slovencev in Slovenk. Med zadnjimi, ki so se jih nepridipravi lotili, je bil denimo radijski voditelj Robert Roškar, ki so mu prevaranti izbrisali instagram profil, na katerem mu je sledilo več deset tisoč ljudi.


S pomočjo sodelavcev je Robert znova zbral lepo število sledilcev, zdaj pa se je na tapeti spletnih prevarantov znašla tudi naša najboljša smučarka Tina Maze. Neznani uporabnik je zlorabil njeno ime in profilno fotografijo ter v njenem imenu pošiljal sporočila uporabnikom instagrama pod pretvezo, da so osvojili denarno nagrado, če se bodo registrirali na posebni povezavi.

Tina je prevaro na srečo hitro opazila in opozorila svoje zveste sledilce in prijatelje ter na twitterju zapisala: »Massi je rekel enkrat: Mama idiotov je vedno noseča. Upam, da ne boste nasedli podlim ljudem, ki na moj račun prodajajo neokusne ideje!« Slovenska šampionka je spletne uporabnike tako opozorila, naj nikar ne nasedajo prevarantom, ki želijo ljudi speljati na limanice pod pretvezo, da bodo z enim samim klikom v žep pospravili nekaj denarja. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas