V SREDIŠČU LJUBLJANE

Tina Gaber ujeta z otroškim vozičkom (FOTO)

Bila je v vijolični poletni obleki, v ozadju je videti Ljubljanski grad.
Fotografija: Tina Gaber. FOTO: Zaslonski posnetek/Instagram
Odpri galerijo
Tina Gaber. FOTO: Zaslonski posnetek/Instagram

Tina Gaber je javnosti znana že od prej, v soju žarometov pa se je ponovno znašla, ko se je razvedelo, da je partnerica predsednika vlade Roberta Goloba. Nato se je začela pojavljati na dogodkih, povezanih s pravicami živali (verjetno se še spomnite nutrij), ob nedavnih silovitih poplavah in plazovih pa prek družabnih omrežij deluje kot megafon, če lahko tako rečemo dajanju glasu tistim, ki niso slišani, in poziva k pomoči prizadetim.

Te dni je na enem od družabnih omrežij poobjavila fotografijo izpred treh let. Na njej je v poletni vijoličasti obleki, roke pa ima naslonjene na ročaj otroškega vozička. Otročička ni videti, je pa pod njim naložena polna torba očitno zelenjave (najbolj se sicer vidi por).

Gabrova je pripisala: »Pravi Monika: 'Samo po malo zelenjavce skočiva.' Čez pol ure pa sem s celotno ozimnico naloženega viličarja porivala skozi center. Ampak kaj češ, novopečenim mamicam se samo kima. Z nasmeškom, kakopak.«

Fotografija je očitno nastala pred tremi leti v Ljubljani (v ozadju je jasno viden znameniti Ljubljanski grad). Ali Gabrova z njo namiguje na kaj?

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije