ZDAJ JE JASNO

Golobova Tina Gaber nam je razkrila: Moški mora biti moj mucek in gladiator hkrati

Pri nasprotnem spolu jo privlači moška vsemogočnost in božanskost.
Fotografija: Tina Gaber FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Tina Gaber FOTO: Mediaspeed

Tina Gaber je bila od nekdaj zanimiva za slovensko javnost. Že kot misica je polnila strani v revijah, na spletnih straneh se je o njej in njenem zasebnem življenju pisalo na dolgo in široko. Če je bila pred leti še precej odprta do tega, kaj iz svoje zasebnosti bo delila z javnostjo, se je zdaj, ko je partnerka Roberta Goloba nekoliko potegnila nazaj in je bolj previdna. 

Smo pa med brskanjem po arhivu našli nekaj, kar gotovo drži še danes. Tina je pred leti za naši revijo Suzy razkrila, kakšni moški jo privlačijo in zanimajo. 

Vas zanima, kaj je dejala? Na vprašanje naše novinarke, kaj jo pritegne pri nasprotnem spolu, je odgovorila takole: »Oh, ta moška vsemogočnost in božanskost. Da obvlada skoraj vse, česar se loti, in je moj mucek in gladiator hkrati. Me vsak dan spravi v smeh, mi ljubko nagaja, me res ogromno nauči, premaga v športu, me spomni, zakaj sem zanj najboljša, in mi pusti, da sem, kakršna sem.«

Gabrova je v tistem intervjuju razkrila še, da je imela več kot štiri leta težave s starejšim moškim, ki je velikokrat stal in nagajal pred njenim oknom. Dejala je, da takrat niso mogli nič, ker je stal na javni površini. No, če bi se ji kaj takšnega dogajalo zdaj, smo prepričani, da bi njen dragi hitro poskrbel tudi za to. 

image_alt
Je Tina Gaber vedela, kako nevarno je njeno početje? Lahko bi staknila hudo bolezen

image_alt
Tina Gaber objavila video z brega Ljubljanice, usuli so se komentarji (FOTO)

image_alt
Politik se je obregnil ob Tino Gaber: Po moje je to žalitev za vse mame

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije