POROKA NA PRVI POGLED

Merijina težka zgodba: Začelo se je pri 17 letih

Meri je zelo globoko zabredla.
Fotografija: Meri iz oddaje Poroka na prvi pogled. FOTO: Zaslonski posnetek, Planet TV
Odpri galerijo
Meri iz oddaje Poroka na prvi pogled. FOTO: Zaslonski posnetek, Planet TV

Meri, katere pravo ime je Marika Sabadin, je v eksperiment Poroka na prvi pogled prišla iskat ljubezen po veliko težkih preizkušnjah. Pred leti se je namreč rešila iz sveta omame, v katerega je zelo globoko zabredla. Po razhodu s fantom in izgubi prijateljice je zabredla v droge. 

»Začelo se je pri 17 letih, ko sem se spustila v razmerje z odvisnikom. Trajalo je skoraj deset let, dokler nisem prišla do Projekta človek,« je dejala Meri. Zdaj je že tri leta čista in prostovoljno pomaga v društvu, kjer se je zaradi odvisnosti zdravila tudi sama.

Devetindvajsetletnica s Primorske se zaveda, kot pravi, da je bila odvisnost njena odgovornost, saj bi vedno lahko rekla ne, a takrat je bila ljubezen močnejša. 

Kaplja čez rob pa je bil incident, v katerega je bila vpletena tudi policija. »Takrat sem skoraj izgubila izpit za avto, njega sem imela na pokrovu avta. Takrat sem se malo streznila. Poskušala sem abstinirati doma in je trajalo osem mesecev, dokler nisem spet zapadla nazaj. Potem sem se odločila za zdravljenje s pomočjo substanc.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije