SLOVENIJA IMA TALENT

Teh prizorov vam v šovu Slovenija ima talent niso pokazali

Posebna oddaja je postregla z vrtiljakom čustev in zakulisnimi zanimivostmi.
Fotografija: FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed.net

Po petih polfinalnih oddajah letošnje osme sezone šova Slovenija ima talent je bila to nedeljo na sporedu posebna oddaja, kjer so si gledalci lahko ogledali zanimive še ne videne vsebine o talentih, žirantih in o voditeljih.

Voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta se skupaj z 'nadomestnim' voditeljem Alešem Novakom najprej spomnila na svoje ponesrečene trenutke na snemanjih. Potem so predstavili poti do finala posameznih talentov. Posebej ganljiva je bila zgodba finalistk Suzane in Julije, matere in hčere, ki sta Slovenijo osvojili s plesom. »Dolgo sva se odločali za prijavo, glavno besedo pa je imela Julija, ki je na koncu rekla, da bi šla, čeprav ji bo morda malo nerodno na odru. In danes sva hvaležni, da sva lahko pokazali ples, ki naju tako zelo povezuje. Če bi nama kdo pred meseci rekel, da naju vidi v finalu, mu ne bi verjela. Zdaj pa lahko rečem, da sva presrečni in nama ni žal, da sva del te lepe zgodbe,« je povedala Suzana.

Gledalci so v posebni oddaji dobili tudi vpogled v zakulisje šova, v vse zabavne trenutke voditeljev in žirantov. Med drugim smo videli od tega, kako se zabavata voditelja Peter in Sašo, do trenutkov, prek katerih smo spoznali žirante zunaj studia. Med njimi je recimo Marjetka Vovk znana kot 'kraljica instagrama', spoznali smo nekatere Ladove zvezdniške muhe in videli, zakaj je Ano ves čas skrbelo zanj in njegove tetovaže.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije