DRZNO POZIRANJE

Tari »ušla« bradavička, oglasil se je tudi Špelin bivši (FOTO)

Pozirala je na svojem jeklenem konjičku.
Fotografija: Tara Zupančič. FOTO: Instagram, Tara Zupančič
Odpri galerijo
Tara Zupančič. FOTO: Instagram, Tara Zupančič

Simpatična voditeljica in manekenka Tara Zupančič v zadnjem času kar sije od pozitivne energije. V koronskem letu je začela udejanjati novo poslovno idejo in uresničila še eno svojo  dolgoletno željo. Opravila je namreč izpit za motor in to seveda objavila na spletu. Pokazala je tudi Muco, tako je namreč poimenovala svojo hondo. Kot je takrat zapisala (nelektorirano): »Aaaaah ja - Srečna do neba!!«

Zdaj pa že nestrpno odšteva dni do pomladi, ko bo svojo novo pridobitev peljala kakšen krog. Na instagramu je objavila drzno fotografijo, na kateri pozira na svojem motorju, in dopisala (nelektorirano): 

»Nanjo sem “navesila” sissy bar in zadnji pritjaznik. Za kufer, normalno. Saj je ze februar, počas se lahko začnem pripravljat, ane. No in čeprav me motorizem uči minimalizma, sem še vedno samo dekle, ki rabi kako šaro več na poti, zato je letošnja investicija romala v kuferovje in vse ostale kovaške pritrjevalne dodatke.

Budno oko oboževalcev pa ni opazilo samo prelestne voditeljice na motorju, ampak tudi njeno bradavičko, ki je ušla izpod majice brez rokavov. Eden od moških sledilcev je komentiral, da bo imel rumeni tisk spet kaj pisati, in ni se zmotil.

Poleg njega pa je fotografijo komentiral tudi nekdanji partner Špele Grošelj Gregor Poljanec, ki je dodal, da ima verjetno Tara še vedno manj šare na motorju kot pa on. Dogovorila sta se, da v bližnji prihodnosti zadevo preverita.

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas