KMETIJA 2019

Tanji po Kmetiji zamujala menstruacija, to se plete med njo in Janom

Izpadla Tanja Balabanić je v intervjuju razkrila, kaj jo je v Kmetiji zdelalo in kakšen odnos ima z Janom.
Fotografija: Tanja se je iz Kmetije poslovila, Jan pa ostaja v boju za glavno nagrado. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tanja se je iz Kmetije poslovila, Jan pa ostaja v boju za glavno nagrado. FOTO: Pop TV

Novoizpadla iz Kmetije 2019 Tanja Balabanić je po boju s Saro Rutar morala zapustiti posestvo. Finale bo sicer 21. decembra. Tanja pravi, da se je v Kmetiji naučila, kako sprejemati sebe. V šovu je našla dobrega prijatelja, a vse vendarle ni bilo sijajno in bleščeče. Na posestvu je preživela 60 dni.

Kako se počutite po izpadu šova?
Najlepše. Domov grem. Sem srečna, presrečna.

Kaj ste najprej naredili, ko ste prišli iz šova?
Najprej sem šla h ginekologinji, saj sem bila ves čas Kmetije, torej dva in pol meseca, brez menstruacije. Ko me je pomirila, da je vse v redu, sem se nekoliko sprostila in jo čez čas tudi že dobila.Kaj vas je tako zdelalo, da ste zdaj tako srečni, da greste domov?
Odsotnost menstruacije me je povsem dotolkla. Hormoni so se poigrali z mano in s tem moja čustva. Počutila sem se psihično in fizično slabo. Nisem mogla jesti, zelenjava in mlečni izdelki pa mi že tako v osnovi ne prijajo. Poleg tega sem se preveč navezala na ljudi, na katere se v osnovi ne bi smela.

Koga imate v mislih?
Predvsem Saro. Ves teden sem se obremenjevala, ko so govorili, da bo šla v dvoboj. Zanjo mi je bilo hudo in nisem se mogla sestaviti. Po šovu pa sem spoznala, kako igra in kaj je vse pripravljena narediti za zmago. Žal mi je, da sem se tako sekirala zaradi nje.

Tanja trdi, da Jana dojema kot brata in ne kot ljubimca. Skupaj se bosta v kratkem odpravila na dopust. FOTO: Voyo
Tanja trdi, da Jana dojema kot brata in ne kot ljubimca. Skupaj se bosta v kratkem odpravila na dopust. FOTO: Voyo
Ste zaradi slabega počutja zato toliko sedeli, namesto da bi delali, kot vam marsikdo očita?

Negativnih komentarjev, da sem samo sedela, pila kavo in kadila, je res ogromno. A ne verjemite vsemu, kar je prikazano.

So vas na torej prikazali drugačno kot ste v resnici?
Vseeno mi je, kako so prikazali. S tem se ne obremenjujem. Ni pa res, da sem samo sedela. Na televiziji pač prikažejo tisto, kar je najzanimivejše.

Zaznali smo, da sta se z Janom zelo povezala v šovu. Je bila to le taktika ali se je rodila simpatija?
Bolj ko ga spoznavam, bolj ga obožujem. Vsak dan se slišiva, vidiva žal ne, ker živi na drugem koncu Slovenije. Sva na zvezi in tako bo ostalo tudi v prihodnje. Pred nama je veliko skupnih dogodkov, med drugim skupni dopust, ki ga v kratkem načrtujeva, a gre zgolj za prijateljstvo

Toda iz prijateljstva se lahko rodijo najlepše ljubezni.
Ne, z Janom ne. Nič me ne moti na njem, je perfekten, a on ima glavo drugje, jaz drugje. Jana sem začutila kot svojega brata in ne kot bodočega ljubimca.

Z Renejem sta bila dobra prijatelja, vse dokler vas ni poslal v areno. Videti je bilo, kot da ga ne želite več poznati. V kakšnem odnosu sta zdaj?

Še vedno sva prijatelja in vedno bova. Vedela sem, kaj se bo zgodilo. Šesti čut me nikoli ne prevara in tudi tokrat me ni. Niti malo nisem jezna nanj. Danes imava tudi skupno snemanje in bova prespala na Obali.

Tanja Balabanić je 34-letna Vrhničanka, ki je nastopila že v resničnostnem šovu Bar. FOTO: Pop TV
Tanja Balabanić je 34-letna Vrhničanka, ki je nastopila že v resničnostnem šovu Bar. FOTO: Pop TV
Gojite do koga iz šova kakšne zamere?

Do nikogar nimam zamer. Vse sem sproti reševala.

Zdi se, da ste vedeli, kaj vas čaka v Kmetiji?
Psihično nisem bila pripravljena na šov. Večkrat me je sezulo ravno zaradi čustev, a vsaka šola nekaj stane. Že vse življenje se učim, da bi sebe postavila na prvo mesto in se ne ukvarjala s tem, kako se počutijo drugi. Mislim, da mi je zdaj to naposled uspelo in sem zato toliko srečnejša.  

Bi šli ponovno v šov?
Nikoli ne reci nikoli, a ker sem v službi dobila dva in pol meseca neplačanega dopusta, si ne upam vprašati za nov izhod. Če bi že šla, bi se z veseljem udeležila šova Zvezde plešejo. Po naravi sem športnica, ples pa je moja velika strast, česar mnogi ne vedo. Kmetija in Bar naj za nekaj let počivata.

Bi se udeležili šova Sanjski moški?
Nikoli.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije