KAKO JE Z BOSANCEM

Tanja Ribič se norčuje iz Đura

V predstavi razkrije, kako je biti poročena z Bosancem. Pri novem projektu ji je pomagala vsa družina.
Fotografija: Đurić-Ribičevi so hiperaktivna družina. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Đurić-Ribičevi so hiperaktivna družina. FOTO: Facebook

Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro sta vsestranski par. Med njunimi skrivnostmi za uspešen zakon sta tudi odlična mera humorja in dejstvo, da se znata šaliti na svoj račun, kar dokazuje tudi Tanjina nova avtorska predstava Tako ti je, mala, ki je pravzaprav prvi slovenski stand up muzikal. V njem namreč izvemo vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o njej sami. In o tem, kako je biti poročena z Bosancem in ob tem ostati resna. Zanimivo je, da si je Tanja tokrat novo vlogo spisala kar sama, so ji pa pri predstavi pomagali vsi njeni družinski člani.


Đuro je na svojo Tanjo izjemno ponosen in ga njene šale na njegov račun ne motijo. »Ljudje se povsod po svetu smejijo na svoj račun. Če so normalni in niso zakompleksani, seveda,« pravi Đuro, ki se tudi sam v svoji Đurologiji norčuje iz sebe. K predstavi,
Tanja tokrat ni bila prizanesljiva ne do Đura ne do sonarodnjakov in južnih sosedov. FOTO: arhiv Slovenskih novic
Tanja tokrat ni bila prizanesljiva ne do Đura ne do sonarodnjakov in južnih sosedov. FOTO: arhiv Slovenskih novic
ki je že doživela predpremiero, je veliko pripomogla tudi njuna hči Zala, ki je bila šepetalka, garderoberka, organizatorka, pomočnica režije in dramaturginja. »Navdihnila me je hčerka, ki so ji v Ameriki dejali, da če ne dobi vloge, naj si jo napiše sama. Ne gre za to, da jaz ne bi dobila vloge, toda v meni se je nabralo toliko materiala, da je kar kričal iz mene,« o svoji novi predstavi pove igralka. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas