RDEČELASA

Tamara z drastično spremembo, to sporoča moškim

Objavljeno 20. februar 2020 13.43 | Posodobljeno 20. februar 2020 14.00 | Piše: N. Č.

Tamara Korošec dobiva ponudbe za zmenke.

Tamara Korošec dobi veliko prijaznih sporočil. FOTO: Pop TV
Junakinja druge sezone šova Ljubezen po domače Tamara Korošec, ki se je s svojim zaročencem Renatom Lužarjem razšla le nekaj dni pred valentinovim, je obrnila nov list v življenju. Potem ko se je preselila nazaj v domači kraj, je zamenjala še barvo svoje prepoznavne temne pričeske.

image
Tamara Korošec. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Svoje sledilce na instagramu je z novo spremembo seznanila že kar iz frizerskega salona, ko se je odločila, da bo svojo prepoznavno temno barvo las zamenjala za bolj ognjevito rdečo. Pri tem pa dodala, da je kot nova in da ji sprememba v življenju koristi: »Nova frizura, novo srce, novo dekle ...«

Kmalu po tem, ko se je razvedelo, da se je eden redkih parov iz resničnostnih šovov po dveh letih razšel, je Tamara postala zaželena samska ženska.
Preberite tudi: Tamara ima po razdrti zaroki strto srce, oglasil pa se je tudi Renato (FOTO)
image
Moškim, ki jo vabijo na zmenke, sporoča ... FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Moški se ji dnevno ponujajo, a kot pravi, je ne zanima noben. Tako je vsem moškim poslala jasno sporočilo: »Dragi moji fantje. Hvala za vsa pohvale, vabila, komplimente, ampak raje poklonite svoj dragoceni čas kateri drugi. Sem samska, ne pa dostopna.«

Tamara je za Slovenske novice razkrila, zakaj sta se z Renatom razšla. »Ni šlo. Raje sva se odločila, da greva vsak svojo pot.« Dodala je, da ohranila relativno dober odnos.
Deli s prijatelji