Tamara v objemu Klobase, zvezdnica razkriva, kaj se plete med njima

»Žalost in solze se trudim pustiti doma,« pravi.
Fotografija: Tamara Korošec. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tamara Korošec. FOTO: Pop TV

Čeprav je Tamara Korošec po koncu razmerja z Renatom Lužarjem zatrjevala, da jo trenutno drugi moški ne zanimajo, je nemalo pozornosti vzbudila fotografija, ki jo je udeleženka šova Ljubezen po domače objavila na družbenih omrežjih in na kateri se je znašla nasmejana v objemu še enega resničnostnega zvezdnika. Tamara se je namreč med pustom stisnila k Janu Klobasi, ki je z bratom dvojčkom Tilnom Klobaso slavil v zadnjem šovu Kmetija.
 
Preberite tudi:
Tamara ima po razdrti zaroki strto srce, oglasil pa se je tudi Renato (FOTO)
Tamara razkrila, kaj se dogaja z njo in Renatom: Tebe, pi**ka, da ne vidim več

Temperamentna Štajerka, ki je po razhodu z Renatom spremenila svoj videz in ni več rjavolaska, nam je razkrila, ali je kaj resnice v ugibanjih, da se med njo in Janom nekaj plete. Povedala je, da se z Janom poznata že nekaj časa: »Slučajno sva se že srečala, ampak takrat se nisem želela slikati, ker sem bila v zvezi.«

Jan Klobasa in Tamara Korošec sta na skupno fotografijo pomenljivo zapisala besedo cenzura. FOTO: posnetek zaslona
Jan Klobasa in Tamara Korošec sta na skupno fotografijo pomenljivo zapisala besedo cenzura. FOTO: posnetek zaslona
Od tedaj se je spremenilo, da z Renatom, s katerim sta se tudi zaročila, nista več skupaj. »Najina zveza je sveže končana in meni je še vedno zelo težko. Renato je bil prva moška oseba v mojem življenju takoj za atijem, ki mi je največ pomenil. In se mi zdi zelo nezrelo in nesramno, da potem pridejo ven članki, kjer se zaradi ene slike sklepa, da sem ga že prebolela in celo našla drugega,« se jezi Tamara. Dodaja, da je slika z Janom nastala na pustno soboto, ko sta »se slučajno srečala, izmenjala par besed in posnela kratek video. Na njem se seveda smejim. Žalost in solze se trudim pustiti doma. Tako ne vidim razloga, da bi navaden video že pomenil, da uživam v objemu drugega. Mene razmerja in moški trenutno ne zanimajo,« je ponovno zatrdila.

Tamara je potrdila, da sta z Renatom, ki ga očitno še ni prebolela, ohranila stike. Ali je še kaj možnosti, da se nekdanja golobčka ponovno znajdeta v skupnem objemu? »To pa naj pokažeta čas in usoda.« Možnosti takega razpleta ne izključuje.

Če sodimo po Tamarinih besedah, je še nekaj upanja, da bi bila z Renatom ponovno par. FOTO: osebni arhiv
Če sodimo po Tamarinih besedah, je še nekaj upanja, da bi bila z Renatom ponovno par. FOTO: osebni arhiv

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije