LJUBEZEN MED KARANTENO

Tamara nam je razkrila: Res je, imam novega fanta

Za naš portal je potrdila, da je v njeno življenje prišla nova ljubezen.
Fotografija: Tamara Korošec. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tamara Korošec. FOTO: Facebook

Tamara Korošec, ki smo jo dodobra spoznali v šovu Ljubezen po domače, je bila po razhodu z Renatom Lužnarjem odločena, da bo nekaj časa samska. A očitno je zdaj na svoji koži izkusila, kako nepredvidljive zgodbe piše življenje. Zgovorna Štajerka je na instagramu objavila pomenljivo ljubezensko sporočilo, ki ga je prejela, in sicer delček besedila priljubljene hrvaške pesmi. Prav tako je na facebooku spremenila status, da je v razmerju.

Ima novega partnerja

Tamaro smo vprašali, ali jo je morda doletela nova ljubezen. Da ima novega partnerja, nam je potrdila. »Po končanem prejšnjem razmerju sem šla čez kar težko obdobje in takrat sem tudi rekla, da se nimam namena več kar nekaj časa spuščati v razmerja,« nam je zaupala in dodala, da se očitno zarečenega kruha največ poje. »Pojavila se je oseba, ki je spremenila moje plane in odločitve. Tokrat te osebe ne želim izpostaviti. Povem lahko samo da je 'angel brez imena',« je še dejala Štajerka in priznala, da je sporočilo, ki ga je objavila, le delček tega, kar dobiva vsak dan.

Žal je epidemija novopečenima golobčkoma malce otežila situacijo, saj se trenutno ne moreta videvati. A Tamara meni, da je zdaj najpomembnejše zdravje, in drži pesti, da bo kmalu bolje. Verjamemo, da jima bo uspelo, saj močna ljubezen premaga vse ovire.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije