KONEC LJUBEZNI

Tamara ima po razdrti zaroki strto srce, oglasil pa se je tudi Renato (FOTO)

Objavljeno 18. februar 2020 20.42 | Posodobljeno 18. februar 2020 21.06 | Piše: N. B.

Temperamentna Štajerka očitno svojega nekdanjega zaročenca še ni prebolela.

Tamara Korošec in Renato Lužar. FOTO: Osebni arhiv
Tamara Korošec očitno svojega nekdanjega zaročenca Renata Lužarja še ni pozabila. Na instagramu je objavila skupno fotografijo, poleg pa je pripisala: »Pomembno je, da je nekoč bilo lepo.« Tekstu in fotografiji je dodala še strto srce. 

image
Tamara obuja lepe spomine. FOTO: Instagram


Na facebooku se je odzval tudi Renato. »Da nekaj objasnimo. Tudi če sem bil na TV in iskal žensko, še ne pomeni, da sem jaz zdaj dolžen vsem in vsakemu razlagati vsak svoj korak. Moje življenje je moja stvar. Amen.«

Počilo pred ljubezenskim praznikom

Le nekaj dni pred valentinovim sta se junaka druge sezone šova Ljubezen po domače razšla. Počilo naj bi že okoli novega leta, a sta nato toliko zgladila stvari, da se je Tamara vrnila v Renatov dom na Dolenjskem. A očitno se ni obneslo, saj se je pred dnevi Tamara že odselila v domači kraj.

Tamara nam je takrat potrdila, da sta se z Renatom razšla. »Ni šlo. Raje sva se odločila, da greva vsak svojo pot.« Ali je bila posredi kakšna tretja oseba, ni želela razkriti, češ da sta se dogovorila, da o vzroku za razhod ne bosta javno govorila. Dodala je, da sta se razšla v relativno dobrih odnosih.
Deli s prijatelji