USPEŠNA KARIERA

Takšno hišo si je kupila naša vplivnica: sledi ji skoraj pol milijona ljudi (FOTO)

Objavljeno 08. avgust 2020 07.18 | Posodobljeno 08. avgust 2020 08.45 | Piše: P. K.

Valerija Slapnik je uspešna športnica in podjetnica.

Sanjska hiša. FOTO: Instagram
V svetu fitnesa in bodibildinga je Valerija Slapnik zelo znano ime, širši Sloveniji pa je zagotovo znana tudi kot spletna vplivnica, saj se število njenih sledilcev približuje vrtoglavi številki pol milijona. Njen zaročenec Luka Pašič je bil leta 2016 tudi tekmovalec šova Survivor, pred kratkim pa sta se z Valerijo vrgla tudi v vode fotografije in urejanje vsebin. To jima je prineslo velike uspehe in prvi sadovi so že vidni, saj je parček letos investiral v prestižno nepremičnino v okolici Ljubljane.

Moderna hiša je res prava paša za oči, cene pa priljubljeni parček ne želi izdati. Ključe novega doma sta prevzela maja letos, zdaj pa upata, da jima bo selitev uspela vsaj do konca leta. Kot sta razkrila, sta nepremičnino kupila v četrti gradbeni fazi, zato ju čaka še kar nekaj dela. 

Za svoje sledilce sta posnela tudi dva videa, kjer odgovarjata na vsa vprašanja v zvezi z nakupom nepremičnine.

Seveda je vse najbolj zanimala cena, ki pa jo sramežljivo skrivata. »Ne govorim rada o denarju, plači in podobnem, zato teh podatkov nikoli nisem delila z nikomer, ker je to moja osebna stvar, ter tudi ne pričakujem, da drugi o podobnih zadevah govorijo meni. To je osebni podatek, tako da, prosim, spoštujte mojo odločitev. Torej na vprašanja o ceni ne odgovarjam,« je bila jasna Valerija.

Deli s prijatelji