NARAŠČAJ

Tadeja in Sandi bosta zibala

Objavljeno 14. avgust 2019 09.35 | Posodobljeno 14. avgust 2019 09.35 | Piše: Mojca Marot

Pevka Slovenskih zvokov Tadeja Avbreht in njen Sandi bosta dobila otroka. Veselo novico sta javnosti sporočila kar z dopusta v Biogradu na moru.

Tadeja in Sandi sta se lani poročila, proti koncu letošnjega leta pa bosta zibala. FOTO: facebook
Tadeja in Sandi Avbreht bosta septembra praznovala prvo obletnico poroke, dva meseca pozneje pa se bosta razveselila prvorojenke ali prvorojenca. Simpatična Tadeja nam je zaupala, da naraščaj pričakujeta proti koncu novembra, zamenjave zanjo pa v ansamblu Slovenski zvoki ne bodo iskali. Kot nam je zaupal vodja ansambla Slovenski zvoki Bojan Lugarič, se moški del zasedbe oktobra že šestič podaja na turnejo po Ameriki, kjer bodo mesec dni zabavali Američane na tamkajšnjem Oktoberfestu.

Konec leta bodo našli kakšno zamenjavo za Tadejo, kot so jo nedavno med njenim dopustom v Podčetrtku, kjer se je ansamblu pridružila odlična Hermina Matjašič in suvereno odpela ves njihov repertoar. Kar pa ne preseneča, saj je Hermini Avsenikov zven zelo blizu, je namreč nekdanja članica Hišnega ansambla Avsenik. Prvi meseci v letu so običajno bolj mirni in nastopov skoraj ni, kar pa fantom odgovarja, saj imajo tako več časa za ogled tekem naših smučarskih asov in navijanje za Timija Zajca, čigar oče Boštjan je član ansambla. Že maja, nam je zaupala Tadeja, se bo fantom, s katerimi se odlično razume, spet pridružila.
​Tadeja in Sandi, prav tako muzikant, sta sicer širši javnosti veselo novico sporočila kar z morja, dopust sta v teh dneh namreč preživljala v Biogradu na moru ter poslala simpatično razglednico, na kateri Sandi ponosno boža Tadejin trebušček, ki ga ne more več skriti.

image
Slovenski zvoki bodo junija prihodnje leto slavili 20-letnico delovanja, in do takrat se jim bo Tadeja znova pridružila. FOTO: osebni arhiv

Sicer pa se Slovenski zvoki počasi pripravljajo na 20-letnico delovanja, ki bo junija prihodnje leto. Takrat bodo v Rogaški Slatini, kjer je njihov sedež, saj je Bojan doma v Koprivnici, tam ima svoj studio Lugoton, pripravili velik koncert v parku, na prostem. Ob jubileju bodo izdali novi album, na katerem bo 20 skladb za 20 let. Prostor na njem bo zagotovo dobila tudi najnovejša polka Na sončni strani Boča, ki že postaja pravi hit. Glasbo in priredbo zanjo je ustvaril Lugarič, besedilo je delo Vere Šolinc. »S to skladbo smo želeli ljudem približati naš kraj, od koder sem tudi jaz doma. Nekaj lepot je mogoče videti v videospotu, ki smo ga že posneli in ki je dokaz, da res živimo na sončni strani Boča,« nam pove Lugarič. 
Deli s prijatelji