IZVEN EU

Tadej Pišek v šoku zaradi telefonskega računa

Objavljeno 10. september 2019 07.18 | Posodobljeno 10. september 2019 07.18 | Piše: A. K.

Zaračunali so mu storitve na Norveškem, čeprav je dopustoval v Grčiji. Dolg so mu odpisali, priljubljeni igralec je prepričan, da zato, ker je slaven.

Tadeju so dolg odpisali, a še vedno trdijo, da je bil na Norveškem. FOTO: Ana Gregorič
Priljubljeni igralec Tadej Pišek, ki smo ga lahko gledali v Reki ljubezni, je pred kratkim doživel šok, ko je prejel račun od svojega teleoperaterja.

S srčno izbranko Viljo sta namreč dopustovala v Grčiji, kjer sta si ogledala številne znamenitosti in hodila po poteh antičnih Grkov, na računu, ki je znašal slabih sto evrov, pa je pisalo, da so slavnemu igralcu zaračunali gostovanje na Norveškem, ki ni članica Evropske unije. Pišek je operaterja nemudoma poklical, svetovalec mu je dejal, da se je najverjetneje zgodila napaka na strežniku, in mu priporočil, naj spiše reklamacijo, ki jo bodo zagotovo odobrili. »Ko to narediš, rečejo, da je vse v redu, dejstva o geografiji pa ne komentirajo. Žalostno,« je razočaran Tadej, ki pa je kmalu po objavi na facebooku prejel odgovor, ki ga je razveselil, hkrati pa razočaral, saj je prepričan, da so mu prisluhnili zgolj zato, ker je znana osebnost.

»Po objavi računa na svojih družabnih omrežjih so mi še isti dan poslali odgovor, ki sem ga čakal več kot 14 dni. Njihov operater na številki za pomoč uporabnikom pravi, da je bil poslan že pred dvema dnevoma, v njihovem mailu pa trdijo, da so odgovorili celo dan, preden sem poslal reklamacijo računa. Skratka, nisem prejel ničesar. V odgovoru so me prijazno opozorili, da pri obračunu ni bilo napak. Na večino mojih vprašanj in nejasnosti pa niso odgovorili, na kar sem jih opozoril v odgovoru na elektronsko sporočilo. Nato sem prejel nov odgovor z nekaj skopimi pojasnitvami in informacijo, da mi, kljub temu da pri njih ni bila narejena napaka, sporni znesek odpišejo. Tako Norveška v Grčiji ostaja skrivnost. Ampak mnogo cenejša skrivnost,« je razkril igralec, ob tem pa so njegovi številni prijatelji in oboževalci potarnali, da so imeli zelo podoben primer, le da številnim dolga pri operaterju niso odpisali.
Po objavi računa na družabnih omrežjih so mi še isti dan poslali odgovor.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji