V DVOJE

Ta znana Slovenka poroke ne načrtuje

Tanja Kocman je letošnje valentinovo preživela v dvoje.
Fotografija: Tanjo lahko spremljamo kot komentatorko oddaje Poroka na drugi pogled, kjer ji družbo delata Špela Grošelj in Miha Hercog. FOTO: PLANET TV
Odpri galerijo
Tanjo lahko spremljamo kot komentatorko oddaje Poroka na drugi pogled, kjer ji družbo delata Špela Grošelj in Miha Hercog. FOTO: PLANET TV

Nekdanja radijka in stand up komičarka Tanja Kocman se je vedno rada šalila na račun svojega samskega stanu. Ob dnevu zaljubljenih se je vedno dobro zabavala, letos pa je bila zgodba zanjo povsem drugačna. Jezična Štajerka namreč nič več ni samska, njeno srce je ogrel postavni Primož, s katerim Tanja nekaj časa skupaj snema tudi svoje zabavne posnetke.

O svojem ljubezenskem življenju Kocmanova ne želi razglabljati preveč na glas, a glede na to, da jo lahko trenutno gledamo kot komentatorko oddaje Ljubezen na drugi pogled, nas je zanimalo, ali tudi sama premišljuje o tem, da bi nekega dne dahnila usodni da.

»Iskreno, ne vem. Nikoli nisem bila ena tistih žensk, ki bi načrtovale poroko, ampak se bom pa pustila presenetiti. Skozi leta sem namreč pojedla toliko zarečenega kruha, da se mi zdi, da bom že samo zaradi tega še dvajset let obiskovala fitnes,« v smehu pove Kocmanova. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije