LOČITEV?

Svetlana zaradi Franka zapušča moža?

Objavljeno 21. avgust 2019 07.18 | Posodobljeno 21. avgust 2019 07.30 | Piše: A. K.

Plesalka išče dvosobno stanovanje, ker naj bi se odselila od moža. Že dlje krožijo govorice, da naj bi si bila s Frankom Bajcem všeč.

Zadnje mesece sta se skupaj pojavljala tudi na različnih dogodkih. FOTO: MEDIASPEED.net
Pregovor pravi, da je tam, kjer je dim, tudi ogenj. Že dlje okrog zmagovalca lanske Kmetije Franka Bajca in postavne plesalke Svetlane Cigoj, ki sta se letos skupaj vrtela na parketu šova Zveze plešejo, krožijo govorice, da naj bi se v oddaji zaljubila, a sta to v zadnjih nekaj mesecih večkrat zanikala in se politično izmikala vprašanjem, ali so med njima res preskočile iskrice.
image
Prav vsak njun nastop v oddaji Zvezde plešejo je bil vroč in poln strasti. FOTO: MEDIASPEED.net

»O naju se govori marsikaj. S Svetlano imava odličen odnos,« pove Franko. Pravi, da ne razume, zakaj ju ljudje opravljajo. »Verjetno zato, ker so že od prve oddaje navijali za to, da bi bila skupaj,« se zasmeji in doda, da bosta s Svetlano tudi v bodoče sodelovala in se ne bosta odpovedala kavam, na katerih se rada dobita.

»Ajdovščina je majhna, prav nič več me ne preseneča. Je pa dejstvo, da bodo ljudje vedno govorili za hrbtom, s takšnimi zadevami še nihče ni pristopil do naju,« nam je mladi Primorec zatrjeval pred kratkim. A tisto, kar ljudje vidijo, ne zgolj slišijo, v javnosti kaže povsem drugo sliko. Franko in Svetlana sta bila nedavno skupaj na morju, o čemer je Svetlana dejala, da sta se po nastopu odpeljala k njenemu možu, sinu in mami v kamp, kjer imajo pavšal.
Ajdovščina je majhna, prav nič več me ne preseneča.


Tudi Svetlanine objave na instagramu so zadnje mesece skrivnostne, in medtem ko se na njeni vsaki drugi fotografiji nasmiha Franko, svojega moža Miše ni objavila od lanskega poletja. Medtem ko se je Franko nekoliko umaknil od aktivnosti na družabnih omrežjih, svetlolaska še vedno veselo objavlja njune skupne fotografije, pod eno izmed njih pa je zapisala: »Vse je mogoče, uspeh in sreča sta eno. Sva kot steklenica brez zavisti, v njej pa je ljubezenski eliksir.«
image
Povpraševanje po stanovanju na primorskem koncu FOTO: FACEBOOK

Govorice kljub njunim trditvam ne potihnejo, piko na i pa je vsemu skupaj pred nekaj dnevi dodala Svetlana, ko je v eni izmed skupin na facebooku, kjer člani oddajajo ali najemajo nepremične, objavila oglas, ki nas je zbodel v oči.

»Iščem dvosobno stanovanje v Ajdovščini, Novi Gorici ali Vipavi,« je zapisala in sprožila novi val govoric, da naj bi ji dokončno prekipelo in je zaradi Franka zapustila moža. O tem smo povprašali tudi Svetlano, vendar do zaključka redakcije nismo prejeli odgovora. 
Deli s prijatelji