KMETIJA

Superfinalistka Nina: Lažje trpeti koronavročino kot pa psihični napor v Kmetiji

Nina je pojasnila, kaj je bil njen cilj v Kmetiji in zakaj se je prenehala boriti v superfinalu.
Fotografija: Nina Radi. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Nina Radi. FOTO: Voyo

Poklicali smo Nino Radi, eno izmed treh superfinalistk letošnje Kmetije. Ujeli smo jo povsem zadihano. Dejala je, da je ji je pošla sapa zaradi hoje po stopnicah, saj je ravnokar prebolela covid 19 in še ni povsem zdrava.

Je bilo težje prebolevati korono ali preživeti v šovu?

Lažje je trpeti koronavročino kot pa psihični napor v Kmetiji.

Kaj je bilo najhujše?

Če izpostavim dve stvari. Tam so taktike, nikoli ne veš, kdo je sovražnik in kdo prijatelj. Ugotoviš, da je malo stvari v tvojih rokah. Ko se spravijo nate, nimaš kaj ... Vsakdo je reševal svojo rit. Ko to sprejmeš, je bilo lažje. Druga stvar pa so bile te napetosti in spletke z Romano. Naju so namerno provocirali, naju želeli spraviti narazen. To je bil še dodatni pritisk, nepotreben.

Ali zdaj po koncu oddaje verjamete, da sta se Ambrož in Romana 'ljubčkala'?

Iskreno, ne vem in nočem niti razmišljati več o tem. Mogoče niti nočem resnici priti do dna. Tu je toliko različnih zgodb, da ne vem, komu verjeti.

Z Ambrožem sta se verjetno pogovorila o tem?

On je rekel, da ni res. Ampak tam so bili še drugi, še Franc in Aljaž … Ne vem, ali verjeti njemu ali njim. Tudi če je bilo kaj, za nazaj ne morem spremeniti. To nama bi zdaj samo še dodatno uničevalo zvezo. Izkazalo se je, da še vedno nekateri ljudje iz šova hočejo razdreti najin odnos.

Mislite, da lahko imate dobro zvezo s človekom, ki mu ne verjamete?

Ni, da mu ne verjamem. Se je pa najino zaupanje malo skrhalo. Ne pogrevava pa stvari za nazaj. Najin dogovor je bil, da Kmetije zunaj nje ne omenjava in o dogodkih tam ne govoriva. Kot omenjeno, bi za nekatere bilo največje veselje, da greva narazen.

Zdaj je Kmetije konec. Vam je hudo, da ste izpadli čisto na koncu?

Hudo mi je le, da se nisem mogla boriti.

Vam je žal, da ste obupali v superfinalu?

Nina Radi. FOTO: Voyo
Nina Radi. FOTO: Voyo
Nisem imela izbire. Marsikdo ne ve, da sem pred leti utrpela hude raztrganine desnega stopala in zlom pete in imam ocenjeno invalidnost. Nikoli več ne bom mogla normalno funkcionirati. Ne morem počepniti in podobno. Zdravstveno imam potrjeno, da na neravne, nestabilne podlage ne smem iti. S tem bi samo še dodatno ogrozila svojo hojo, zato sem se morala odločiti med denarjem in zdravjem. Tvegala bi, da nikoli več ne bom mogla normalno hoditi. Pomembnejše mi je zdravje kot denar.

Privoščite zmago Tilnu?

Zelo sem bila vesela zanj. On je še zelo mlad, lahko si iz tega še kaj ustvari.

Kdo bi si po vaše najbolj zaslužil zmagati?

Seveda Ambrož. Zelo mi je žal, da je tako hitro izpadel. Če bi lahko izbirala, bi namesto sebe v superfinale postavila Ambroža. Do neke mere sem zmago privoščila tudi Francu, dokler nisem videla oddaj za nazaj. Moje mnenje zdaj je, da je Franc kot veter, enkrat tak, drugič tak. Ko razmišljaš, kaj so ljudje pripravljeni narediti za denar, je malo smešno. Franc je ves čas govoril, Kmetija je delo, delo in delo. Kmetija ni delo, je iznajdljivost in sreča. Kar poglejte, kako so letos izpadali … Ali pa prejšnjo Kmetijo, kjer sta zmagala dvojčka Klobasa, ki nista nič delala.

Sem vesela s tem, do kod sem prišla. Veliko ljudi se me je želelo znebiti, pa jim ni uspelo. Jaz sem dosegla svoje že s tem, da mi je uspelo vreči ven Tjašo in Romano. Kot da sem na tej točki rekla, da je to to. Iz igre sem odnesla ljubezen, kar se res redko zgodi. Moj cilj je bil, da pošljem domov ljudi, ki so mene želeli vreči ven. Ko pa sem videla še areno, sem si rekla, nič, tako je. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Bom že dobila kje drugje ta denar.

Kaj bi vi storili s temi 50 tisočaki?

Vložila bi jih v hišo, ki jo zdaj gradiva z Ambrožem. Ali pa bi del vložila v hišo, del pa v vrednostne papirje ali kriptovalute, da se še oplemeniti. Definitivno pa tudi za kakšno minipotovanje.

Zdaj ste bili že v dveh reničnostnih šovih. Kaj pa je vaša motivacija za te prijave?

V Sanjskega moškega so me prijavile prijateljice in sem rekla, zakaj pa ne. Jaz nimam velike samozavesti in nisem verjela, da me bodo sploh izbrali. V Kmetijo se tudi nisem prijavila, je že moralo biti tako. Nisem imela ničesar izgubiti. Mislila sem, da bom tam kakšen teden. Verjamem, da je to usoda. Da sem tam našla Ambroža ...

Ste ostali v stikih z drugimi po koncu šova?

Imamo skupino, kjer se obveščamo o dogodkih, nobeden od njih pa ni postal moj prijatelj.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije