KMETIJA

Ste videli, kaj je Jan počel s Tanjinimi tangicami?

Dvojček že ima poslovne načrte za življenje po Kmetiji.
Fotografija: Jan je bil navdušen nad vonjem tangic. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Jan je bil navdušen nad vonjem tangic. FOTO: Voyo

Dan po prepiru se je Jan počutil slabo, ker sta se s Tanjo sprla, zato se je odločil narediti zastavico miru. Vtihotapil se je v Tanjino sobo in začel brskati po njenem spodnjem perilu.
 
»Naj ne lažejo. Vsak moški rad brska in voha po ženskih tangicah. Tanjine dišijo po mehčalcu,« je komentiral, medtem ko je brskal po perilu, da bi našel bele tangice. Te je nato uporabil, da jih je pritrdil na loparček za odganjanje mrčesa.
 
Preberite tudi:
Luka v Kmetiji šokiral: Hotel sem se ubiti
 
»'Friške',« je komentiral, ko je povohal tangice, preden je z zastavico predaje pomahal pred Tanjo, ki mu je očitno že vse odpustila, saj jo je Janova poteza nasmejala. »Ti kadi, kolikor hočeš, jaz bom pa jedel, kolikor hočem,« je rekel Tanji, preden je razprl roke in sta se objela, Tanja pa mu je na lice pritisnila poljub.

Jan in Tanja sta se sporekla zaradi tobaka. Tilen je po opravljeni nalogi ponorel, češ, namesto da bi imeli zajtrk na mizi, imajo kadilci raje tobak v rokah. Tanja je povzdignila glas, da ona potrebuje tobak, oni pa klobase. Jan ji je zabrusil, da tudi ona je meso ter da sam lahko preživi brez njega, ona pa brez tobaka ne.
 
Preberite tudi:
Vroči prizori v Kmetiji, Alyi med skakanjem pogledal na plano (FOTO)
 
»Jaz vedno pravim, da je Jan ena dušica od človeka. Ljudje, ki se imajo radi, se včasih tudi skregajo, ampak to ne uniči najinega prijateljstva. Najino prijateljstvo je močnejše od ene klobase ali pa enega tobaka,« je bila vesela Tanja, da sta s prijateljem zgladila spor. »Oproščeno ti je vse. Prav?« je zatrdila navihanemu Janu.

Ta je že skoval načrt za življenje po Kmetiji: »Ko pridem domov, bom začel izdelovati tangice miru. Vsi tipi, ki ste 'zasrali' pri ženskah in ste obupani, pišite mi v zasebno sporočilo.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije