STA IMELA DVOJNIKA?

Sta nas Amaya in Bojan pretentala? To se govori o njunem divjem nastopu

Maja je dejala, da je bila prvič v tako raztegljivem kostumu in prvič na Bojanu.
Fotografija: Maja Keuc in Bojan Cvjetićanin. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Maja Keuc in Bojan Cvjetićanin. FOTO: Zaslonski posnetek

Dan po Emi vsi govorijo o nastopu Maje Keuc (Amaye) in Bojana Cvjetićanina. Njuna priredba lanskoletne evrovizijske zmagovalke Måneskin Zitti e buoni je najbolj predvajana na youtubu. Pevca sta navdušila vse z izvedbo in akrobacijami proti koncu skladbe. Amaya je naredila kolo in 'špago' (sed raznožno bočno), Bojan pa salto. Toda pojavile so se informacije, da sta akrobacije izvedla njuna dvojnika – plesalca. Amayo smo povprašali za komentar, pa se še ni odvzala.

»A res ni nihče dojel, da špage in salta nista v resnici naredila Maja Keuc in Bojan Cvjetićanin, ampak kaskaderja? Prevrtite nazaj, dobro poglejte kader in se čudite sodobni tehnologiji,« se glasi eden izmed komentarjev na to temo. 

image_alt
Noro, ste videli, kaj se je zgodilo na Emi? (VIDEO)

O nastopu pa je Amaya zapisala (nelektorirano)): »Prvič v italijanščini, prvič v zelo raztegljivem kostumu in prvič na Bojanu! Dolgo že nismo imeli tako vsestransko talentiranega glasbenika in avtorja kot je Bojan Cvjetićanin in to sodelovanje mi je bilo res v "gušt"! "ZITTI E BUONI" - Måneskin v najini izvedbi! Najlepša hvala več kot vrhunski ekipi, ki je garala za to, da smo ta nastop lahko izvedli kot smo ga!«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas